Σάββατο 21 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
Επιχειρηματικό... αλισβερίσι

Το αλισβερίσι επιχειρηματιών για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων, στ' όνομα της ΑΕΚ, συνεχίζεται. Πρώην, νυν, εν δυνάμει «σωτήρες» και οι υπάλληλοί τους βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις αλλά και σε διαμάχη. Οπως γίνεται σε όλα τα επιχειρηματικά ντιλ. Οπως επιβάλλουν οι κανόνες της αγοράς για την εξασφάλιση περισσότερων οφελών του ενός σε βάρος του άλλου.

Ο νυν μεγαλομέτοχος εξ Αμερικής, με τον εν δυνάμει μεγαλομέτοχο επίσης εξ Αμερικής, διαπραγματεύονται - μέσω Ελλάδας - την αγοραπωλησία της ΠΑΕ ΑΕΚ και όσων μπορεί να προσφέρει. Αμεσα (γήπεδο, προπονητικό) και έμμεσα (ισχύ). Εχουν φτάσει κοντά στην υπογραφή προσυμφώνου αλλά οι μάχες παρασκηνίου και τα μαχαιρώματα εκατέρωθεν, συνεχίζονται.

Τελευταίο (χρονικά) επεισόδιο η διαρροή των περιεχομένων του προσυμφώνου. Με την πλευρά των εν δυνάμει να εκφράζουν οργή και των νυν - διά του προέδρου στην ΠΑΕ - να απολογούνται (αρνούμενοι εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτοί το διέρρευσαν) δείχνοντας άλλους. Ο Ν. Θανόπουλος ανέλαβε την «πολιτική» ευθύνη, ζήτησε συγνώμη, μίλησε για ανθρώπους που εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα και στοχεύουν να μη βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ