Παρασκευή 20 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
Aπό μέρα σε μέρα
Το ΠΑΣΟΚ στην παλιά του τέχνη...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΝΑΙ σαφές ότι άρχισε το ...μεγάλο δούλεμα το ΠΑΣΟΚ! Ασκεί πλέον την τέχνη που διαχρονικά κατέχει και έχει αναπτύξει στο έπακρο.

Από τη μία το υπουργείο Οικονομικών να καταστροφολογεί για την κατάσταση της εθνικής οικονομίας, να κάνει διαρροές για πάγωμα μισθών στο δημόσιο και να προαναγγέλλει σκληρά μέτρα κατ' εντολή της ΕΕ!

Από την άλλη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του, Χρήστος Παπουτσής, να εγκαλεί στη Βουλή την ηγεσία της ΕΕ και να μας λέει ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε τον Γιώργο Παπανδρέου, όχι τον Αλμούνια ή τον Τρισέ...

Ελα όμως που ο Γιώργος Παπανδρέου εδώ και πολύ καιρό, από την αντιπολίτευση, έχει ψηφίσει Αλμούνια και Τρισέ (δηλαδή τις πολιτικές τους) οπότε όλοι αυτοί δεν μπορούν να διαχωριστούν.

Ισως να προσπαθούν να το κάνουν στα λόγια (μπας και τσιμπήσει κανένας ευκολόπιστος), όμως αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ ισχυρά. Γιατί τα συμφέροντα των πολυεθνικών προασπίζουν. Ο καθένας με τον τρόπο του, με τα «ατού» του, και όσο πιο αποτελεσματικά μπορεί.

Πάντως, να ξέρουν στην κυβέρνηση ότι όσους «λαγούς» κι αν αμολήσουν για να περάσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους, δύσκολα θα πείσουν οποιονδήποτε. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, αυτιά και ακούει και, το κυριότερο, ...πορτοφόλι και πληρώνει.

ΝΑΤΟική ΔΥΝΑΜΗ έξι πλοίων καταφθάνει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε ένα ευρύτερο - λένε - σχέδιο καταπολέμησης της τρομοκρατίας! Περίεργο διότι για τρομοκρατικές δραστηριότητες ...μεσοπέλαγα στο Αιγαίο δεν είχαμε ακούσει τίποτε.

Βέβαια, το Αιγαίο είναι κοντά σε πολλά περάσματα, η Νοτιοανατολική Μεσόγειος δεν είναι μακριά και γενικώς είναι ωραίο σημείο για να βρίσκεται μια ΝΑΤΟική δύναμη που μπορεί να χρησιμεύσει σε πολλά. Ιδίως τέτοιους περίεργους καιρούς.


Γρηγοριάδης Κώστας

Και σύμφωνα με τα ΝΑΤΟικά δόγματα καλό είναι να ελέγχονται ...τα πάντα.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org