Πέμπτη 12 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Χρήσιμη εφεδρεία

Ακραία αντιλαϊκές θέσεις και προτάσεις καταθέτει σχεδόν καθημερινά ο ΛΑ.Ο.Σ. και τις υποστηρίζει σαν δήθεν «ρεαλιστικές» και «αναγκαίες» με την κατάλληλη δόση κινδυνολογίας και εκβιαστικών διλημμάτων. Στο πλαίσιο αυτό χτες πρότεινε: «Καμία πρόσληψη για μια 5ετία τουλάχιστον και κάλυψη των κενών θέσεων με μετατάξεις», «μείωση δημοσίων δαπανών», «νέος νόμος για τα εργασιακά», «ένας φορέας για το ασφαλιστικό». Θέσεις που συμπληρώθηκαν και με τις παρακάτω υπέρ του κεφαλαίου: «Επενδύσεις με σαγηνευτικά κίνητρα», «κατάργηση πόθεν έσχες και τεκμηρίων για 5 χρόνια», «τρία χρόνια αφορολόγητα» για τα «μαύρα χρήματα»...

Ολα αυτά πασπαλισμένα με μπόλικη κινδυνολογία: «Η Ελληνική Οικονομία έχει πτωχεύσει. Αυτό που λείπει είναι η τυπική επικύρωση της πραγματικότητας»! Και: «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος η Ελλάδα να αποφύγει την πτώχευση. Κανένας».

Ετσι, το «χάπι» καταπίνεται, «πικρό» μεν αλλά απολύτως «αναγκαίο» κατά τον ΛΑ.Ο.Σ. που όχι μόνο δεν ξεχνά αλλά καταγράφει και ολοένα καλύτερες επιδόσεις στο ρόλο του ως εφεδρεία του συστήματος, χρήσιμη όπως κάθε εφεδρεία ιδιαίτερα στα δύσκολα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ