Τρίτη 14 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Σημαντικό βήμα πρόκρισης

Το μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έκανε χτες η εθνική νέων, η οποία νίκησε με 1-0 τη Ρουμανία στην Ηράκλεια Σερρών. Οι Ρουμάνοι είναι ο κυριότερος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στον προκριματικό όμιλο, στον οποίο μετέχουν ακόμα Εσθονία και Λουξεμβούργο. Το «χρυσό» γκολ της Εθνικής μας πέτυχε ο Καπάταης με κεφαλιά στο 68' έπειτα από κόρνερ του Κοντοδήμου. Η ομάδα του Σούλη Παππά θα δώσει τον επόμενο αγώνα της με αντίπαλο την Εσθονία την Τετάρτη στις 15:00 και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την Παρασκευή με τον αγώνα κόντρα στο Λουξεμβούργο.

Στο μεταξύ αναχώρησαν χτες οι Εθνικές ομάδες Ανδρών και Ελπίδων για τη Ρόδο, όπου αύριο αντιμετωπίζουν τ' αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σλοβακίας σε φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2002 και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αντίστοιχα.

Ο Βασίλης Δανιήλ εξέφρασε το παράπονό του για τους συνεχόμενους τραυματισμούς που πλήττουν την Εθνική και ξανασχολίασε όσα ακούστηκαν μετά την ήττα από την Αλβανία: «Η ομάδα δεν έχει παίξει ποτέ πλήρης. Την Παρασκευή χτύπησε ο Αντζας, τώρα ο Αμανατίδης. Η κακοδαιμονία χτύπησε την ομάδα. Ηταν γελοιότητες τα όσα συνέβησαν μετά το ματς με την Αλβανία».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ