Τρίτη 20 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΝΕΟΛΑΙΑ
Στήριξη στον αγώνα της κυπριακής νεολαίας

Αντιπροσωπεία του ΚΣ της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον Γραμματέα του ΚΣ, Γιάννη Πρωτούλη, συναντήθηκε χτες με αντιπροσωπεία του ΚΣ της ΕΔΟΝ, με επικεφαλής τον Γραμματέα του, Χάρη Καραμάνο

Οι αντιπροσωπείες της ΚΝΕ και της ΕΔΟΝ κατά τη χτεσινή τους συνάντηση
Οι αντιπροσωπείες της ΚΝΕ και της ΕΔΟΝ κατά τη χτεσινή τους συνάντηση
Συνάντηση με τον νέο Γραμματέα του ΚΣ της ΕΔΟΝ, Χάρη Καραμάνο, που βρίσκεται στην Αθήνα, είχε χτες ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Γιάννης Πρωτούλης. Η συνάντηση έγινε σε θερμό συντροφικό κλίμα στα γραφεία της ΚΝΕ στον Περισσό και η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το θέμα του Κυπριακού. Εκ μέρους της ΕΔΟΝ, ο Χ. Καραμάνος απηύθυνε πρόσκληση προς την ΚΝΕ, να συμμετέχει στο 16ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΕΔΟΝ, που θα διεξαχθεί στις 2 - 4 Γενάρη στη Λευκωσία.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Γ. Πρωτούλης δήλωσε: «Συναντηθήκαμε σήμερα με τον σύντροφο τον Χάρη τον Καραμάνο, το νέο Γραμματέα του ΚΣ της ΕΔΟΝ και του εκφράσαμε την αμέριστη στήριξη της ΚΝΕ στην κυπριακή νεολαία, στο δύσκολο αγώνα που δίνει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο για την επίλυση του Κυπριακού, στην κατεύθυνση των αγώνων του κυπριακού λαού. Και, βέβαια, του ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, μια και η συνάντηση που είχαμε σήμερα συνέπεσε με την εσω-οργανωτική διαδικασία που έχει ξεκινήσει στην ΕΔΟΝ μπροστά στο συνέδριό της».

Από την πλευρά του, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΕΔΟΝ, Χάρης Καραμάνος δήλωσε: «Εχουμε επαναβεβαιώσει για πολλοστή φορά ότι η ΕΔΟΝ μαζί με την ΚΝΕ έχουν άρρηκτους, αδελφικούς, συντροφικούς δεσμούς, συνεχίζουν τους κοινούς αγώνες για τα κοινά οράματά τους, για αλληλεγγύη, ισότητα, δημοκρατία, ελευθερία, για μια κοινωνία του σοσιαλισμού. Συνεχίζουμε να παλεύουμε από κοινού σε αυτές τις δύσκολες, αντίξοες συνθήκες, στη διεθνή πραγματικότητα, στη νέα τάξη πραγμάτων, συνεχίζουμε τον κοινό μας αγώνα και ευελπιστούμε ότι τα κομμουνιστικά κόμματα, τα προοδευτικά κόμματα συστρατευμένα, ενωμένα να δώσουν τη μάχη σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, σε αυτή την καπιταλιστική ανθρωπότητα, σε αυτή την οικονομική κρίση, ούτως ώστε να βγούμε από τα αδιέξοδα και τις πολιτικές τις νεοφιλελεύθερες, τις οποίες δυστυχώς βάζουν τους λαούς και τους εργαζόμενους να είναι θύματα στην οικονομική κρίση».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Νέα ημερομηνία για την εκδήλωση στο ΑΠΘ(2021-03-19 00:00:00.0)
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Χριστόφια(2019-06-26 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ(2011-11-09 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο(2011-02-09 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά(2002-06-06 00:00:00.0)
Πλήθος εκδηλώσεων ενάντια στη ναρκω-κουλτούρα(2002-06-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ