Τετάρτη 14 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Συγκεντρώσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Με συζήτηση στο Πολυτεχνείο (12 μ.) και ομιλητή τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ξεκινά σήμερα το πλούσιο πρόγραμμα

Οι Κομματικές Οργανώσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ και η ΚΝΕ διοργανώνουν συγκεντρώσεις σε σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ της Αθήνας, με θέμα την οργάνωση της πάλης ενάντια στην κρίση και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων είναι το εξής:

Σήμερα Τετάρτη 14 Οκτώβρη

-- Στο Πολυτεχνείο (Ζωγράφου), στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο 3 Γενικών Εδρών, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΑ του Κόμματος.

-- Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης, θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Πληροφορικής, θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Στη Νομική, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα 2, θα μιλήσει ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της Οργάνωσης Σπουδάζουσας Αθήνας.

Πέμπτη 15 Οκτώβρη

-- Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα, θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ.

-- Στη ΣΕΛΕΤΕ, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα 203, θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Αχτίδας Εκπαιδευτικών.

-- Στην Ιατρική, στις 2 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο ΠΑΘ.ΑΝ., θα μιλήσει ο Βίκτωρας Θωμόπουλος, μέλος του Γραφείου της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Τρίτη 20 Οκτώβρη

-- Στη Φιλοσοφική, στις 12 το μεσημέρι, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στα Παιδαγωγικά Τμήματα, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα Παϊδούση, θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ.

-- Στην ΑΣΟΕΕ, στη 1 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Γ, θα μιλήσει ο Γιάννης Πάτσης, γραμματέας της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Στα ΤΕΦΑΑ, στις 2 μ.μ., θα μιλήσει ο Θοδωρής Λιάπης, υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τετάρτη 21 Οκτώβρη

-- Στο ΤΕΙ Πειραιά, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Χατζηνικολάου, θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στη Φυσικομαθηματική, στις 2 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ