Σάββατο 10 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΒΙΒΟΝΤΙ»
Δεν επιτρέπει συνέλευση των εργαζομένων

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην αυθαιρεσία της εργοδοσίας στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών «ΒΙΒΟΝΤΙ», πραγματοποίησε χτες το πρωί αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ). Συγκεκριμένα, η εργοδοσία απέρριψε, με διάφορα προσχήματα, αίτημα του ΣΕΤΗΠ για την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.

Στο πλαίσιο της παράστασης, αντιπροσωπεία του σωματείου συναντήθηκε με εκπροσώπους της εργοδοσίας και τους ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί μια τέτοια απαγόρευση. Υπογράμμισε ότι με κάθε τρόπο θα συνεχίσει την επαφή του με τους εργαζόμενους και αν η εργοδοσία επιμείνει θα προχωρήσει σε δυναμικές παρεμβάσεις. Μετά τη συνάντηση το σωματείο μοίρασε ανακοίνωσή του στους εργαζόμενους της εταιρείας.

Την ίδια στιγμή, το ΣΕΤΗΠ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση που - μετά από απόφαση του επιχειρησιακού σωματείου - πραγματοποιείται την Πέμπτη 15 Οκτώβρη στη «WIND», ενάντια στις εργοδοτικές μεθοδεύσεις για μείωση του προσωπικού αλλά και με αίτημα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας. Σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων της WIND, το ΣΕΤΗΠ σημειώνει αμείωτα την ανάγκη να δυναμώσει η οργάνωση και η πάλη τους σε ταξική κατεύθυνση, στην οποία άλλωστε έδωσε μαζί τους και το προηγούμενο διάστημα σημαντικές μάχες ενάντια σε τρομοκρατικές απολύσεις συνδικαλιστριών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ