Τρίτη 6 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Σταθερά πρώτος ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα κέρδισε τη Λάρισα χτες στο ΟΑΚΑ με 4-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σισέ που σημείωσε δυο γκολ στο 7' και στο 87' με σουτ. Το σκορ άνοιξε στο 45' ο Βύντρα με κοντινό πλασέ, ενώ ο Κατσουράνης στο 66' με κεφαλιά βολίδα διπλασίασε τα τέρματα των πράσινων. Στα άλλα χτεσινά ματς:

ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ 1-0

Η ΑΕΚ έστειλε την μπάλα δύο φορές στα δίχτυα της Skoda Ξάνθης, αλλά ηττήθηκε στα Πηγάδια με 1-0 και γκολ του Πόι στο 21'. Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι φιλοξενούμενοι για το κανονικό αλλά ακυρωθέν γκολ του Χέρσι στο 0-0 και για το αμφισβητούμενο 2ο ακυρωθέν του Ισμαέλ Μπλάνκο, σε μία κακή διαιτησία του Κάκου, ανάλογη της αποτελεσματικότητας της Ενωσης και του τρόπου που προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι.

ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0

Με γκολ του Ιβιτς στο 87ο λεπτό ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική.

Μετά από περίπου ένα μήνα και τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο (το πρώτο ο Ηρακλής, το δεύτερο ο ΠΑΟΚ) και όλα έδειχναν πως το ίδιο θα κάνουν και με τους βαθμούς, όμως ο Βλάνταν Ιβιτς είχε διαφορετική άποψη και με το γκολ του στο 87' οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το δεύτερο τους τρίποντο στην Super League.

Aπό την άλλη πλευρά οι «κυανόλευκοι» σίγουρα θα μπορούσαν να φύγουν από την Τούμπα με κάτι καλύτερο, όμως στάθηκαν άτυχοι και στο σημείο που δέχτηκαν το γκολ ήταν αδύνατο να αντιδράσουν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-4

Σπουδαία αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο του Αστέρα στην Τρίπολη με τον Εργοτέλη να σημειώνει πολύτιμη εκτός έδρας επιτυχία, επικρατώντας των γηπεδούχων με 4-2. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 0-2, με πρωταγωνιστή τον Βερπακόφσκις (17`, 22`), αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν με τους Μαρσελάο (45`) και Τσέζαρεκ (63`). Ωστόσο το γκολ του Ορφανού (78`) έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Εργοτέλη, ο οποίος με τον Τσεσναούσκις (90+) σφράγισε την επιτυχία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Με κεφαλιά του Σουλεϊμάν Ομο στο 90', ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το άλλο γκολ των νικητών είχε σημειώσει ο Σκούφαλης στο 20`, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Για τους Περιστεριώτες, που ήταν καλύτεροι στο Β` μέρος, χανοντας αρκετές ευκαιρίες, είχε ισοφαρίσει ο Περόνε στο 74` με πέναλτι.

Η βαθμολογία: ΠΑΟ 18, Ολυμπιακός 16, Εργοτέλης, Αστέρας Τρίπολης, Αρης 11, Καβάλα 10, Γιάννενα, ΠΑΟΚ 9, Ηρακλής, ΑΕΚ, Ξάνθη 7, Πανιώνιος 5, Λεβαδειακός 4, Λάρισα 3, Ατρόμητος 2, Πανθρακικός 1.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ