Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Πλατύ κάλεσμα στους ανθρώπους του μόχθου

Από το χαιρετισμό του Κ. Καζάκου στη χτεσινή συγκέντρωση

Ο Κ. Καζάκος στο βήμα της χτεσινής συγκέντρωσης
Ο Κ. Καζάκος στο βήμα της χτεσινής συγκέντρωσης
Τη χτεσινή συγκέντρωση στα Γιάννενα άνοιξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Αλυσανδράκης. Πριν την κεντρική ομιλία χαιρετισμό απηύθυνε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ Κώστας Καζάκος.

Μεταξύ άλλων, ο Κ. Καζάκος είπε στη σύντομη ομιλία του: «Στις 4 Οκτώβρη θα βρεθούμε και πάλι μπροστά στις κάλπες. Θα κρατήσουμε για άλλη μια φορά για δυο λεπτά μόνο στα χέρια μας αυτό το τρομερό όπλο που είναι η ψήφος. Και η ψήφος στα χέρια των εργαζομένων του τόπου μας γίνεται ένα τρομερό όπλο εάν πέσει στην κάλπη για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων, του λαού μας. Και γίνεται ένα ανόητο νεροπίστολο εάν πέσει στην κάλπη για να ενισχύσει τους εκμεταλλευτές του λαού μας.

Μόνο το ΚΚΕ αντιστρατεύεται την αντιλαϊκή πολιτική και παλεύει με όλες του τις δυνάμεις να την ανατρέψει. Γι' αυτό καλούμε όλους τους ψηφοφόρους, όχι μόνο τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ, όλο τον εργαζόμενο λαό του τόπου μας, όλο αυτό το φτωχό κόσμο της εργασίας που είναι εγκλωβισμένος στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, να σταθούν μπροστά στην κάλπη υπεύθυνα, με ηρωισμό, με θάρρος και να δούνε πού θα ρίξουν την ψήφο τους.

Τους καλούμε να δείξουν εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ και να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτιά του. Είναι το μόνο κόμμα που με τη μεγάλη του πείρα μπορεί να δημιουργήσει μαζί με το λαό ένα πλατύ λαϊκό κίνημα πάλης που θα ανατρέψει αυτή την πολιτική, θα βάλει φραγμό σε αυτό τον κατήφορο, θα ανατρέψει τα σχέδιά τους, θα τους χαλάσει τα σχέδια και θα παλέψει, θα αγωνιστεί διεκδικητικά να ξανακερδίσει τα δικαιώματα που μας έχουν αρπάξει και να κερδίσουμε και καινούργια».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ