Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ: Συναυλίες με τους Νίκο Κατσίκα, Ντιλέκ Κοτς (τραγουδάει στην ταινία «Πολίτικη Κουζίνα»), «Goran Bregovic and Wedding Funeral Band» και αφιέρωμα στα Βαλκάνια.

ΛΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ: Μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Καραγκιόζης» από τους «Ασυμβίβαστους» και το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή, συζήτηση για τα Βαλκάνια με θέμα «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια και η θέση του ΚΚΕ», ποντιακό συγκρότημα, Βασίλης Κασούρας.

ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ: Συναυλίες από τους «Reactive», «Χρονίρ», Λάκη Παπαδόπουλο και Γιάννη Γιοκαρίνη, ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

ΣΚΗΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ - ΘΕΑΤΡΟΥ: Ταινίες μικρού μήκους που προλογίζουν οι δημιουργοί τους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ: Αφιέρωμα στην Μαρία Δημητριάδη από το συγκρότημα της ΚΝΕ, συναυλίες με Τάνια Τσανακλίδου και Μάρθα Φριντζήλα, Ελεονόρα Ζουγανέλη.

ΛΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ:Χορευτική ομάδα Κορδελιού «Αργώ» - γεωργιανά μπαλέτα, αναδρομή στο ρεμπέτικο τραγούδι «Ονείρου Ελλάς» με τον Κώστα Φέρρη και συναυλίες με Πετρολούκα Χαλκιά και «Ιδιόμελο».

ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ: Συναυλίες με τους «Rebellion Connection», «Magic De Spell», «Κίτρινα Ποδήλατα», ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

ΣΚΗΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ - ΘΕΑΤΡΟΥ: Κινηματογραφικό αφιέρωμα στην Κούβα, συναυλία με τους «Banda Latinico».

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ: Αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο με τους Ανθή Τατσιούλη και Δημήτρη Νικολούδη. Ομιλία του Δημήτρη Γόντικα, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και χαιρετισμός του Γιάννη Γκιόκα,μέλους του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτή του ΚΚΕ. Συναυλίες με τους Θάνο Μικρούτσικο και «Υπόγεια Ρεύματα» και με τον Ιάσονα με τραγούδια του Πόντου και της Μαύρης Θάλασσας - συμμετέχει η Αϊσενούρ Κολιβάρ.

ΛΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ: Χορευτική ομάδα «Οι φίλοι της παράδοσης» από το Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, συναυλίες με τους Βασίλη και Δημήτρη Πρατσινάκη, Μπάμπη Τσέρτο.

ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ: Συναυλίες με «Δάρνακες», «C:Real», ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

ΣΚΗΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ - ΘΕΑΤΡΟΥ: Θεατρικό δρώμενο από τους φοιτητές της Σχολής Θεάτρου του ΑΠΘ και προβολή ταινιών μικρού μήκους από την ΕΣΣΔ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ