Σάββατο 22 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δικομματική κοροϊδία...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ όμως κι αυτός ο πρωθυπουργός! Εξομολόγηση εκ βαθέων έκανε σε χτεσινή ομιλία του...

Αναγκάζεται να πάρει «δύσκολες αποφάσεις» για την οικονομία κι αυτό του κοστίζει ψυχολογικά. Στενοχωριέται που πρέπει να κάνει τόσο επώδυνα πράγματα.

Αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, οφείλει να μας πει την αλήθεια και να πάρει μέτρα όσο σκληρά κι αν είναι για να ορθοποδήσει ο δύσμοιρος αυτός τόπος.

Κι εμείς οι αχάριστοι τι κάνουμε; Αντί να συμμεριστούμε τον πόνο του - όπως και όλης της κυβέρνησης που στενοχωριέται εξίσου - ζητάμε αυξήσεις και διαμαρτυρόμαστε.

Αμα έχεις έναν τέτοιο αγνώμονα λαό να κυβερνήσεις τι να περιμένεις... Θα τα βροντήξει μια μέρα όλα και θα μας φύγει, να το θυμάστε!

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ που έχουμε εναλλακτική λύση, πανέτοιμη να κυβερνήσει. Με θέσεις, κύρος και προτάσεις...

Φυσικά για τον Γιώργο Παπανδρέου λέμε, που διαθέτει - όπως μας πληροφόρησε με άρθρο του - όχι μία αλλά ...τέσσερις ολόκληρες προτάσεις για την διαφάνεια! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ιδίως αυτή που μιλάει για ... «διαφάνεια των πηγών χρηματοδότησης των κομμάτων» είναι πραγματικά σαν να «φωτογραφίζει» το ΠΑΣΟΚ!

Μπορεί κανείς να φανταστεί αυτό το κόμμα - ιδίως όταν ήταν κυβέρνηση - να δέχεται κρυφές ενισχύσεις από επιχειρηματίες και πολυεθνικές; Αδιανόητο, δεν το χωράει ο νους μας.

Σε τελική ανάλυση γιατί να κάνει ένας επιχειρηματίας κάτι τέτοιο; Μήπως πήρε ποτέ το ΠΑΣΟΚ και κανένα μέτρο υπέρ τους; Στην ...πείνα και την ανέχεια ήταν οι κακόμοιροι όσο μας κυβερνούσε.

Ούτε μια τόση δα δουλίτσα δεν μπόρεσαν να στρώσουν. Μια επιδοτησούλα βρε παιδι μου, ένα ρουσφέτι, ενα χρηματιστηριακό κόλπο, εστω μια απλή τροπολογιούλα που να τους βολεύει. Τιποτε...


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ