Τρίτη 11 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Οπλο μας η αλληλεγγύη
  • Επιστολή του Μετώπου σε ευρωπαϊκά συνδικάτα και συνδικάτα της Μ. Ανατολής για τον αγώνα των εργαζομένων στη «WIND»

Να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων στη «WIND» καλεί το ΠΑΜΕ ευρωπαϊκά συνδικάτα και συνδικάτα της Μέσης Ανατολής με επιστολή του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Η διοίκηση της πολυεθνικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας WIND στην Ελλάδα προχώρησε σε νέα συνδικαλιστική δίωξη, απολύοντας μέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής. Στην προσπάθεια να διατηρηθούν και να αυξηθούν τα κέρδη της επιχείρησης αρνείται να δώσει αυξήσεις στη νέα επιχειρησιακή ΣΣΕ.

Θέλοντας να μειώσει το "κόστος" παρέδωσε κομμάτι του έργου του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών σε άλλη εταιρεία callcenter. Προσλαμβάνει προσωπικό και μετά από 3 συμβάσεις ορισμένου χρόνου τους απολύει.

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα του Σωματείου Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής που διεκδικεί:

  • Την άμεση ανάκληση των απολύσεων συνδικαλιστών.
  • Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, να μη χαθεί καμία θέση εργασίας.
  • Πλήρη και σταθερή εργασία για όλους 7ωρο 5ημερο 35ωρο.
  • Οχι στην ποινικοποίηση των συνδικαλιστικών αγώνων. Να σταματήσουν οι διώξεις των συνδικαλιστικών στελεχών και της συνδικαλιστικής δράσης.

Το Σωματείο Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής έχει προχωρήσει σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις με τη βοήθεια σωματείων από όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου, αλλά και συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Το ΠΑΜΕ ζητά να εκφράσετε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή σας στο αγώνα των εργαζομένων στη WIND.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς»


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ