Τρίτη 7 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Ξεκαθαρίζει πλήρως το τοπίο στο σημερινό πρώτο... πιάτο της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ όπου το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο τέταρτος όμιλος αφού από τους τέσσερις ομίλους που ρίχνονται σήμερα στη μάχη είναι ο πιο αμφίρροπος. Εκεί την πρόκριση διεκδικούν ουσιαστικά και οι τέσσερις ομάδες με τη Στουρμ Γκρατς να είναι το πρώτο φαβορί για μια εκ των δυο προνομιούχων θέσεων. Η ομάδα του Ιβιτσα Οσιμ προηγείται στη βαθμολογία με 9 βαθμούς και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γαλατάσεραϊ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς. Με νίκη ή ισοπαλία η ομάδα του Ιβιτσα Οσιμ προκρίνεται, ειδάλλως θα πρέπει να περιμένει και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα μεταξύ της Ρέιντζερς και της Μονακό. Οι Γάλλοι θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν. Τους Σκοτσέζους εκτός της νίκης τούς βολεύει και η ισοπαλία, αρκεί να χάσουν οι Τούρκοι.

Από κει και πέρα στον πρώτο όμιλο, τα πάντα έχουν κριθεί αφού η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τη Σπαρτάκ Μόσχας, έχουν πάρει τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον 2ο όμιλο όπου την πρόκριση έχουν πάρει η Αρσεναλ και η Λάτσιο. Στον τρίτο όμιλο, τυπική σημασία έχει το παιχνίδι της Βαλένθια με τη Χέερενφε αφού οι Ισπανοί έχουν προκριθεί.

Αναλυτικά τα παιχνίδια: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Σπαρτάκ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης, Σπόρτιγκ - Λεβερκούζεν, 2ος ΟΜΙΛΟΣ: Σπάρτακ Πράγας - Λάτσιο, Σαχτιόρ - Αρσεναλ. 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Βαλένθια - Χέερενφε. 4ος ΟΜΙΛΟΣ: Γαλατάσεραϊ - Στουρμ, Ρέιντζερς -Μονακό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ