Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
35ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Motion Team

«Σοσιαλισμός, η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα». Το 35ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ταξιδεύει ήδη σ' ολόκληρη την Ελλάδα και αποτελεί μοναδικό πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός. Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες είναι:

  • Aύριο, Πέμπτη 6 του Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, στο Μαρτίνο, το ΝΣ Φθιώτιδας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση, με ομιλητή τον Λ. Ψωρογιάννη, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή 7 του Αυγούστου, στη Σητεία, θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ με θέμα «Σοσιαλισμός και νέοι εργαζόμενοι», στις 8.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Θανάση Γκώγκο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Το Σάββατο 8 του Αυγούστου, στο λιμάνι Μύρινας (μπροστά στο δημαρχείο) στη Λήμνο θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση προοδευτικού και πολιτικού βιβλίου και μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συναυλία από νεανικό ροκ συγκρότημα.
  • Την Κυριακή 9 του Αυγούστου στη Ζαχάρω στην κεντρική πλατεία στις 9.30 μ.μ. με θέμα: «Σοσιαλισμός και Περιβάλλον. Δράση τώρα για την προστασία του περιβάλλοντος από την καπιταλιστική ανάπτυξη». Θα μιλήσει ο Χρ. Γιαννόπουλος, μέλος της Επ. Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα, και θα υπάρχει προβολή DVD, έκθεση φωτογραφίας και βιβλίου.
  • Την Kυριακή 9 του Αυγούστου στη Ζάκυνθο, στην πλατεία Σολωμού στις 8.30 μ.μ. στο κεντρικό Φεστιβάλ του νομού θα μιλήσει ο Χρ. Λουκάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα, προβολή DVD για τον Γιάννη Ρίτσο, θεατρική παράσταση, έκθεση φωτογραφίας και βιβλίου.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ