Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης στους ηρωικούς μαχητές του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ και τους εκτελεσμένους κομμουνιστές, πραγματοποιεί την Κυριακή 9 Αυγούστου στα Σουδαινά Καλαβρύτων, στις 11 π.μ. η Αχτίδα Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ και το παράρτημα ΠΕΑΕΑ/ΔΣΕ της περιοχής. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Τους πατριώτες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που εκτελέστηκαν στην Αγία Σωτήρα Μάνδρας στις 9 Αυγούστου του '44, τιμά με εκδήλωση που πραγματοποιεί στο χώρο της εκτέλεσης, την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 10.30 π.μ. το παράρτημα Ελευσίνας και περιχώρων της ΠΕΑΕΑ και ΔΣΕ.

-- Τους ΕΛΑΣίτες της Δυτικής Κισσάμου τιμά με εκδήλωση που διοργανώνει το Παράρτημα Χανίων ΠΕΑΕΑ/ΔΣΕ την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 10.30 το πρωί.

-- Την ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ πραγματοποιεί την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, στο χώρο του μνημείου του ΔΣΕ στη Σαϊδόνα της Μεσσηνιακής Μάνης, ο Σύλλογος των Απανταχού Σαϊδονιτών και το Τοπικό Συμβούλιο του Δημοτικού Διαμερίσματος Σαϊδόνας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ