Παρασκευή 10 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, διεκδικώντας μια σειρά οικονομικά και θεσμικά αιτήματα. Στο μεταξύ, χθες, εκδικάστηκε η προσφυγή της διοίκησης της ΥΠΑ που ζητούσε να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική. Μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε εκδοθεί απόφαση του δικαστηρίου.

ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ: Τη δυνατότητα μεταφοράς στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) όσων ιπτάμενων χειριστών ήταν τακτικό προσωπικό την 1η Γενάρη 2009 στην ιδιωτικοποιημένη πλέον «Ολυμπιακή Αεροπορία», προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή. Οσοι μεταφερθούν, θα ενταχθούν σε προσωποπαγείς θέσεις και θα ασκούν καθήκοντα και εργασίες που θα τους αναθέτει ο διοικητής της ΥΠΑ. Ενώ οι αποδοχές τους θα αντιστοιχούν στο 75% του καθαρού εισοδήματος που είχαν.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖA: Σε χθεσινή ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων Εμπορικής Τράπεζας αναφέρει ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπάρχει απόφαση του Εφετείου, που στέκεται ενάντια στη διάλυση του Ταμείου Επικουρικής Σύνταξης των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ