Τετάρτη 8 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θάνατος πρωτοπόρου αγωνιστή

Τη βαθιά της λύπη για το θάνατο του σ. Μανόλη Λυρώνη, μετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ.

Ο Μανόλης Λυρώνης υπήρξε εξέχον στέλεχος του λαϊκού κινήματος, πρωτοπόρος αγωνιστής στους αντιιμπεριαλιστικούς και φιλειρηνικούς αγώνες και σημαντικός παράγοντας στον αθλητικό τομέα.

«Η απώλειά του είναι μεγάλη. Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο», τονίζεται στην ανακοίνωση. «Η προσφορά του, η στάση ζωής, η ανιδιοτέλεια και η μάχη ζωής που έδωσε είναι οδηγός για όλους μας. Ηταν κομμουνιστής. Αυτήν την ιδιότητα την τίμησε. Εμείς αναλαμβάνουμε την ελάχιστη υποχρέωση να δώσουμε συνέχεια παλεύοντας για τους στόχους και τη στρατηγική του κόμματος, όπως διαμορφώθηκαν με το 18ο Συνέδριο. Η ΝΕ Εβρου του κόμματος που τόσο αγάπησε ο Μανόλης, τον αποχαιρετά με ιδιαίτερη τιμή. Ταυτόχρονα, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο του Τασία, στα δύο του παιδιά και σε όλη την οικογένεια. Με αγώνες θα τιμάμε στο διηνεκές τη μνήμη του», τονίζεται.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ