Τρίτη 7 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Περισσότερα από 1.200 στρέμματα πευκοδάσους αποτεφρώθηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε προχτές το μεσημέρι, στην Αγία Μαρίνα Ζακύνθου. Η φωτιά που έκαψε ένα πανέμορφο δάσος βρισκόνταν χτες το απόγευμα σε ύφεση, χωρίς να απειλεί κατοικημένη περιοχή. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 μ.μ. σε δασική έκταση κοντά στην λίμνη του Μαραθώνα, η οποία ελέγχθηκε μετά από δύο ώρες. Το βράδυ τέθηκε υπό έλεγχο μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Μαντούδι Ευβοίας, που ξέσπασε λίγο πριν τις 3 μ.μ.

ΓΚΑΖΑΚΙΑ: Σε αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό (τέσσερα γκαζάκια), οφείλεται η χτεσινή πυρκαγιά που ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις τρεις τα ξημερώματα στο κτίριο όπου στεγάζεται η ΔΟΥ Γαλατσίου, στην οδό Χριστιανουπόλεως 103. Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο της Εφορίας, καθώς και σε ένα λογιστικό γραφείο και ένα κατάστημα πώλησης ενδυμάτων.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Πέντε Αλβανοί και δύο Ιρανοί (μεταξύ τους και ένας 16χρονος) συνελήφθησαν και κατηγορούνται για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης στην Αττική. Κατασχέθηκαν 5,6 κιλά ηρωΐνη και 140 γραμμάρια κοκαΐνη. Συνελήφθη, επίσης, 30χρονος Αλβανός στη Νέα Σμύρνη, που διατηρούσε εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ηρωίνης. Στην κατοχή του βρέθηκαν δυο «καλάσνικοφ», αυτόματο υποπολυβόλο, περίστροφο, εκατοντάδες σφαίρες και περίπου πέντε κιλά εκρηκτικών υλών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ