Παρασκευή 3 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΣΚΟΥΠΑ»: Αιφνιδιαστική επιχείρηση «σκούπα» πραγματοποίησε προxτές το απόγευμα η Αστυνομία σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Περίπου οι μισοί συλληφθέντες είναι μετανάστες χωρίς χαρτιά. Συμμετείχαν 380 αστυνομικοί και συνολικά ελέγχθηκαν 680 άτομα, 123 οχήματα και 68 καταστήματα, ενώ έγιναν 121 συλλήψεις. Από αυτούς, 33 για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών», 65 για παράβαση του νόμου «περί αλλοδαπών», 17 για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων επ' αμοιβή», τέσσερις για παράβαση του νόμου «περί όπλων», και δύο για εκκρεμούσες δικαστικές υποθέσεις.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ: Εντονες είναι οι αντιδράσεις του εισαγγελικού κόσμου για την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να ορίσει νέο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την καθήμενη δικαιοσύνη και όχι από τους εισαγγελείς που είναι πάγιο αίτημά τους. Την παραίτησή του υπέβαλε χτες ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Κ. Καρούτσος, ενώ προχτές είχε παραιτηθεί ο Αν. Ζυγούρας.

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Σημαντικές υλικές ζημιές υπέστη το αυτοκίνητο του νέου προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Π. Πικραμένου, από επίθεση αγνώστων χτες. Περίπου πέντε άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες, πλησίασαν το όχημα που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στην οδό Πανεπιστημίου και Πεσματζόγλου, λίγο πριν τις 12.30 μ.μ. και πυροδότησαν εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ: Σε ανθρώπους που ανήκουν σε κύκλωμα εκμετάλλευσης οικονομικών μεταναστών, αποδίδουν, σύμφωνα με τις πρώτες τους εκτιμήσεις, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ τη δολοφονία ενός άνδρα ασιατικής καταγωγής. Το σώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε δεμένο και τυλιγμένο με μια κουβέρτα, σε καρότσα ενός κλεμμένου φορτηγού, πίσω από το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, χθες το μεσημέρι. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ