Τετάρτη 1 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Παύλος Αλμπανόπουλος
Παύλος Αλμπανόπουλος
φωτό

Την 1η Ιούλη ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, γεωπόνος, κλείνει εννέα χρόνια που έφυγε από κοντά μας.

Στην μνήμη του προσφέρουμε 70 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγος Βασιλεία

τα παιδιά: Νίκος - Κώστας

***

φωτό

Σήμερα 1η του Ιούλη, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο Μακρονησιώτης Πρόεδρος του Παραρτήματος Ζαχάρως της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και συνεπής οπαδός του σοσιαλισμού συν. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ. Μετά τη συνταξιοδότησή του - το 1986 - επέστρεψε στο Κακόβατο και δραστηριοποιήθηκε στο συνεταιριστικό κίνημα, στα δημοτικά και στα οικολογικά, παίρνοντας ενεργό μέρος στις εκδηλώσεις του Λαπίθα για την προστασία του περιβάλλοντος. Συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις του Κόμματος και με τη στάση του συνέβαλε αποφασιστικά στην άνοδο της επιρροής του ΚΚΕ στην περιοχή. Μας είναι αισθητή η απουσία του.

Στη μνήμη του, οι φίλοι και σύντροφοι, Ευα Κούμπιν, Ρόλαντ Γουέστερμάγερ, Δέσποινα και Πάνος Κανακάρης, προσφέρουν, μέσω ΚΟ Ζαχάρως, το ποσό των 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτο

Ο παλαίμαχος αγωνιστής ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ, μέλος του Παραρτήματος Κορυδαλλού της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, από το χωριό Αγγελώνα Λακωνίας, στην Κατοχή, ήταν μέλος του ΕΑΜ και αντάρτης του ΕΛΑΣ. Πέθανε στις 2 Ιούλη 2004, σε ηλικία 87 χρόνων.

Στη μνήμη του τα παιδιά του προσφέρουν, μέσω της ΚΟ «ΤΑΞΙΑΡΧΗ» Κορυδαλλού, 70 ευρώ στο ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός ως το θάνατό του.

***

φωτό

Στη μνήμη του αδελφού μου ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗ, που σκοτώθηκε στο Βέρμιο, προσφέρω 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 10 ευρώ στην ΚΟ Συκεών Θεσσαλονίκης.

Σωτηρία Χατζηλαζαρίδη

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συζύγου μου ΠΑΥΛΟΥ ΑΛΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, αντί για λουλούδια στον τάφο του.

Σταύρος Ψυχογιός
Σταύρος Ψυχογιός
Η γυναίκα του Γεωργία Αλμπανοπούλου

***

φωτο

Στη μνήμη του αξέχαστου συζύγου μου, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΥΤΣΙΚΑ, πιστού στο ΚΚΕ σ' όλη του τη ζωή, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αγ. Παντελεήμονα.

Η γυναίκα του Μάγδα Τσούτσικα.


Γιώργος Τσούτσικας
Γιώργος Τσούτσικας

Γιάννης Τσαρουχάς
Γιάννης Τσαρουχάς

Γιώργος Ζαχαρόπουλος
Γιώργος Ζαχαρόπουλος

Κώστας Χατζηλαζαρίδης
Κώστας Χατζηλαζαρίδης

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ