Κυριακή 5 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Μαναγκάτζε και Γρηγοριάδης στο Ν. Ηράκλειο

Στη Νίκαια, πρωταθλήτρια Γυναικών Αττικής 2009 η Αννα-Μαρία Στεφανίδη

Οι νικητές των Νεανικών με τα έπαθλά τους, στο εντευκτήριο του ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας
Οι νικητές των Νεανικών με τα έπαθλά τους, στο εντευκτήριο του ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας
Στο 13ο Ανοιχτό τουρνουά και παράλληλα Πρωτάθλημα Αττικής 2009, που διοργάνωσε ο ΦΟ Νέου Ηρακλείου σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο και την ΕΣΟ, αναδείχθηκαν 5 σκακιστές με 7 βαθμούς. Καλύτερο συντελεστή ισοβαθμίας είχε ο Γεωργιανός Ι.Μ. Νικολόζ Μαναγκάτζε, σκακιστής του ΦΟ Ν Ηρακλείου, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση και το πρώτο χρηματικό έπαθλο. Στη 2η θέση ο Ι.Μ. (ήδη έχει και 2 νόρμες G.M.) Αλέξ. Γρηγοριάδης, που κέρδισε επίσης τα αντίστοιχα έπαθλα και τον τίτλο του Πρωταθλητή Αττικής 2009, καθώς και την πρόκριση στο Διεθνές Τουρνουά Καβάλας. Στη 3η θέση ο Ρώσος F.M. Αλεξέι Ρεστνίκοβ, 4ος ο Κώστας Σούκας (2ος Αττικής και φιλοξενία στο ΔΤ Καβάλας), 5ος ο Σεργκέεβ από το Καζαχστάν με φιλοξενία στο ΔΤ Παλαιοχώρας. Στις θέσεις 6-10 ακολούθησαν οι Κοτρώτσος, Δεληθανάσης, Κουρούσης, Δημ. Κοσμάς - Λέκκας και Γκόγκολης, όλοι με 6,5 βαθμούς.

Πρώτη γυναίκα η Ευανθία Μάκκα και φιλοξενία στο ΔΤ Καβάλας με 6 β. Νικητές άλλων κατηγοριών ήταν: Κουρούσης Π. (1ος κάτω των 18 χρ.), Κοσμάς - Λέκκας (1ος κάτω των 16 χρ.) και ο Μ. Ρουκουνάκης (1ος χωρίς ΕΛΟ).

* Τελικά αποτελέσματα από το ανοιχτό παραδοσιακό τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Φυσιολάτρης Νίκαιας, με νικητή τον ισχυρό Ο.Μ. και προπονητή Στάθη Γαζή με 6,5 βαθμούς σε 7 αγώνες. Πρωταθλήτρια Γυναικών Αττικής - στο ενσωματωμένο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών Αττικής 2009 - αναδείχθηκε η έμπειρη σκακίστρια και διαιτητής Αννα-Μαρία Στεφανίδη με 5 β. Οι νικητές που ακολούθησαν του Γαζή ήταν: 2.-3. Αγγελής, Κεσόγλου 6 β., 4.-8. Λίτσας, Καφώρος, Μπαλάσκας Π., Τεπελένης, Μπαρμπαγιάννης όλοι 5,5 β. 9.-18. Γκούμας, Κουβάτσος, Στεφανίδη, Λαιμός, Φράγκου, Φράγκος από 5 β. κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ