Τετάρτη 10 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΣΚΑΝΔΑΛΟ «SIEMENS»
Τυπική επίσκεψη στον ανακριτή

Τυπική επίσκεψη στο γραφείο του 4ου ειδικού ανακριτή, Ν. Ζαγοριανού, πραγματοποίησαν χτες οι δύο κόρες του Χ. Καραβέλα, οι οποίες έχουν αφεθεί ελεύθερες με περιοριστικούς όρους. Οι δύο γυναίκες πήγαν στον ανακριτή καθώς χτες έληγε η προθεσμία για την καταβολή του ποσού των συνολικά 2 εκατομμυρίων ευρώ που είχε οριστεί ως εγγύηση.

Ο ανακριτής απουσίαζε για προσωπικούς λόγους, αλλά όπως έγινε γνωστό υπάρχει διαβεβαίωσή του στο συνήγορο της οικογένειας πως πρώτα θα εκδοθούν τα βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και μετά, αν είναι, θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες για την έκδοση εντάλματος προσωρινής κράτησης για τις δυο κοπέλες, αν φυσικά δε βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται. Παράλληλα, ο δικηγόρος Γ. Μαρκουλάκος γνωστοποίησε ότι έστειλε τα έγγραφα που αφορούν τον Χ. Καραβέλα στο δικηγορικό γραφείο της Γερμανίας.

Εξάλλου αργά χτες το βράδυ συνελήφθη στο σπίτι του στην Παλλήνη ο Δ. Δενδρινός, πρώην γενικός διευθυντής της «SIEMENS Ελλάς», με την κατηγορία της συνεργίας σε απάτη. Ο Δ. Δενδρινός κατηγορείται σχετικά με την υπόθεση του C4I και εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν υπόνοιες πως θα προσπαθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ