Σάββατο 6 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ
Με ενθουσιασμό «κόκκινο» στην κάλπη

Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τα στελέχη, τα μέλη και οι οπαδοί του ΚΚΕ, οι ετεροδημότες πηγαίνουν στον τόπο τους, για να ρίξουν «κόκκινο» στην κάλπη. Ολες αυτές τις μέρες, έδωσαν καθημερινή μάχη, για να σπάσουν το κλίμα της αποχής που επιχειρείται να διαμορφωθεί από πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους. Ολες αυτές τις μέρες, έγιναν συγκεντρώσεις και συσκέψεις σ' όλους τους χώρους. Στη γειτονιά, στην πολυκατοικία, σπίτι το σπίτι, με το τηλέφωνο και τους καταλόγους των ετεροδημοτών, η μάχη διεξήχθη σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στους νέους που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία, αλλά και στους συνταξιούχους, που μπορεί να έχουν πρόβλημα μετακίνησης, καθώς και στους φοιτητές που οι εκλογές διεξάγονται εν μέσω της εξεταστικής τους περιόδου.

Οι Επιτροπές Ετεροδημοτών της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ είχαν καθημερινή δραστηριότητα. Οι Μυτηλινιοί, οι Κρητικοί, οι Στερεοελλαδίτες, οι Πελοποννήσιοι, οι Θεσσαλοί, ακόμη και οι πιο απομακρυσμένες περιοχές, όπως οι Θράκες και οι Μακεδόνες, χρησιμοποίησαν κάθε δυνατό τρόπο για να μιλήσουν με όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους στη γειτονιά, στη δουλειά, στο πανεπιστήμιο. Απευθύνθηκαν πλατιά και έστειλαν το μήνυμα του ΚΚΕ, για αντίσταση, ανυπακοή και απειθαρχία απέναντι στην ΕΕ, αλλά και στα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

Πούλμαν για ετεροδημότες

Οι Οργανώσεις Αθήνας, Σπουδάζουσας και ΤΕΙ της ΚΝΕ θα δρομολογήσουν πούλμαν για τη μετάβαση ετεροδημοτών ψηφοφόρων του ΚΚΕ στους εξής προορισμούς:

-- Θεσσαλονίκη, Λαμία και Λάρισα.

-- Γιάννενα, Πάτρα, Αγρίνιο και Αρτα.

Για κλείσιμο θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Αθήνα και στα τηλέφωνα: 210.3302.078 και 210.3301.464.

Οι Οργανώσεις Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ δρομολογούν πούλμαν για ετεροδημότες. Συγκεκριμένα:

-- Ηγουμενίτσα - Αρτα - Πρέβεζα - Γιάννενα - Θεσσαλονίκη, αναχώρηση Σάββατο 6/6. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26510.33501.

-- Γιάννενα - Αθήνα, αναχώρηση Σάββατο 6/6.

  • Οι ετεροδημότες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210.3301.106, για οποιαδήποτε πληροφορία - Κεντρικό Εκλογικό Κέντρο, Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org