Τετάρτη 3 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΠ(η)ΚΟ ΚΛΑΜΑ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: «Τους τελευταίους μήνες με τον ορυμαγδό των σκανδάλων η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος έχει πληγεί βαρύτατα» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

ΕΠΩΝΥΜΟΙ: «Σε πολιτικο-δικαστικό σκάνδαλο πρώτου μεγέθους εξελίσσεται το - χαρακτηρισμένο μέχρι στιγμής ως πολιτικό - σκάνδαλο του γερμανικού κολοσσού (...). Είχε ήδη "καεί" το ΠΑΣΟΚ και "λαμπαδιάσει" ο στρατηγός, εν αποστρατεία πια, Θόδωρος Τσουκάτος» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: «Η υπόθεση Siemens έχει φωτίσει ορισμένες από τις δυσάρεστες πλευρές του πολιτικού μας συστήματος. Η ευκολία με την οποία χρησιμοποιούνται ή παρακάμπτονται βασικοί θεσμοί, όπως η δικαιοσύνη, προκαλεί το κοινό αίσθημα. (...) Η απερισκεψία ακόμη με την οποία τα μεγάλα κόμματα κατρακυλούν στον κατήφορο της ανεξέλεκτης λασπολογίας και πόλωσης απωθεί τους πολίτες» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΕΝΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ: «Ενώ μέχρι τώρα ήταν απολύτως προφανές πως το σκάνδαλο της Siemens αφορούσε, σχεδόν στο σύνολό του, συναλλαγές που έλαβαν χώρα κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, οι πολίτες διερωτώνται - λογικά - μήπως και η παρούσα κυβέρνηση έχει κάτι να αποκρύψει» (από το κύριο άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ