Τετάρτη 3 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντι-ΚΚΕ μονοτονία και λαϊκισμός

Ολο και περισσότερο μίσος για το ΚΚΕ εκπέμπει κάθε μέρα ο Γ. Καρατζαφέρης. Εχει - βλέπετε - πλήρη επίγνωση των δυσκολιών της αποστολής που με μεγάλη προθυμία έχει αναλάβει: να σπιλώσει δηλαδή το ΚΚΕ, συκοφαντώντας το ασύστολα, έτσι ώστε να μειώσει την εκλογική του επιρροή και να βάλει πρόσθετα εμπόδια στην ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος. Επιδιώκει δηλαδή ένα αδύνατο λαϊκό κίνημα έτσι που να μην είναι σε θέση να αντισταθεί αποτελεσματικά στην αντιλαϊκή πολιτική που θέλει να επιβάλει το κεφάλαιο. Να μην μπορεί να περάσει στην ολομέτωπη μαζική οργανωμένη αντεπίθεση και να διεκδικήσει όλα αυτά που αναλογούν στους εργαζόμενους, σαν μοναδικούς παραγωγούς του πλούτου. Ετσι ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ έχει κολλήσει κυριολεκτικά τη βελόνα στα ίδια και τα ίδια και που επαναλαμβάνει μονότονα - και ας είναι χιλιοαπαντημένα - επενδύοντας στην τακτική Γκαίμπελς.

Παράλληλα, βέβαια, με τον γκαιμπελισμό καλλιεργεί και τον άκρατο λαϊκισμό. Πρόκρινε λοιπόν προεκλογικά να δώσει από το κομματικό ταμείο 1.000.000 ευρώ στο ταμείο φτώχειας, παρακινώντας και τα άλλα κόμματα να τον ακολουθήσουν. Μάλιστα αυτή του την ενέργεια την έχει κάνει και διαφημιστικό σποτ. Ετσι είναι: πρώτα υιοθετεί και ψηφίζει σε Ευρώπη και Ελλάδα όλους τους νόμους και τις ντιρεκτίβες που σωρεύουν κέρδη στους πλουτοκράτες και κάνουν αφόρητη τη ζωή των λαϊκών οικογενειών και μετά παριστάνει τον φιλάνθρωπο.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν ανάγκη από φιλανθρωπίες. Διεκδικούν ό,τι τους ανήκει και τους το κλέβουν με νόμιμα και παράνομα μέσα οι εκμεταλλευτές τους. Και όσους τους θέλουν στα γόνατα, να ψωμοζητούν εκλιπαρώντας κάτι από τα αποφάγια των εκμεταλλευτών τους, που το παίζουν φιλάνθρωποι, δε θα αργήσουν να στείλουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ