Πέμπτη 21 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Η «κατεύθυνση» του κ. Λ. Λαζόπουλου

Τρίτη βράδυ και όπως κάθε Τρίτη στον ΑΛΦΑ ο κ. Λαζόπουλος σατιρίζει, σχολιάζει πολιτικές καταστάσεις, αλλά και κοινωνικά προβλήματα.

Με τη σάτιρα δεν έχω κανένα πρόβλημα... Και δεν έχω το δικαίωμα να τον κρίνω εκεί. Τον παρακολουθώ αρκετό καιρό που λέει για τα δυο μεγάλα κόμματα τα υπέρ και τα κατά τους και πιο πολύ για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, αλλά και για τα άλλα κόμματα. Και εκεί δεν έχω πρόβλημα, μια και τόσο καιρό με αυτά που λέει, με έκανε να μη θέλω κανένα από τα δυο μεγάλα κόμματα και να σκεφτώ να ψηφίσω κάτι άλλο.

Στη χτεσινή του όμως εκπομπή (19/5/09) με «κατηύθυνε» να κάνω αποχή!!!!

Δεν το κατάλαβα αυτό γιατί το έκανε!!! Τουλάχιστον ξέρω, όπως πιστεύω ότι και εκείνος ξέρει πολύ καλά, γιατί δε νομίζω να μη γνωρίζει, ότι η αποχή βοηθάει πάρα πολύ αυτούς τους δύο (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) στο να κερδίσουν ποσοστά!!! Και να συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια.

Γιατί, κ. Λαζόπουλε, να το κάνω;;;

Για να τους δώσω «συγχωροχάρτι» σε όσα εσείς τόσο καιρό κατηγορείτε;;;

ΟΧΙ, κ. Λαζόπουλε, δε θα σας ακούσω σε αυτή σας την κατεύθυνση!!!!

Και κάτι άλλο. Εχθές μας γνωρίσατε κάποιον από τους Οικολόγους...

Θα ήθελα να ήξερα αν όλο αυτό το διάστημα οι Οικολόγοι ήρθαν σε επαφή με απολυμένους εργάτες, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους εργοδότες που απολύουν, κατηγόρησαν τους βιομήχανους, όχι φυσικά μόνο στα λόγια, αλλά και επί το έργον;;; Αν και κάποιοι Ευρωπαίοι Οικολόγοι ήταν συνδαιτυμόνες με τους κ.κ. της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. 'Η κάνω λάθος;;;

Επίσης παρουσιάσατε τη «διαμάχη» μεταξύ ΚΚΕ - Πάγκαλου - Καρατζαφέρη!!! Και εκεί δεν κατάλαβα πώς από τη μια μεριά να λέτε κατηγορηματικά ότι δεν πιστεύετε ότι το ΚΚΕ να έχει καμιά σχέση με το ΓΕΡΜΑΝΟ - SIEMENS και τα συναφή και από την άλλη να μη θέλετε να πιστέψετε ότι και ο Πάγκαλος τρελάθηκε!!!!

Ισα βάρκα ίσα νερά δηλαδή!!!!

Μα δε νομίζω να είναι έτσι όπως θέλατε να τα παρουσιάσετε, γιατί εκτός από εσάς παρακολούθησα και την κ. Παπαρήγα και τον δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» που παρουσίαζε τις διάφορες καταγγελίες προς το ΚΚΕ και την άμεση απάντηση που έδωσε το ΚΚΕ.

Ομως παρακολούθησα και τον κ. Πάγκαλο και τον κ. Καρατζαφέρη. Δεν είδα όμως να προσκομίσουν ΤΙΠΟΤΑ από τις κατηγορίες τους.

Πάντως θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί τελικά με κατευθύνατε να αποφασίσω τι θα ψηφίσω. Λέω τελικά να ψηφίσω ΚΚΕ.

Και πάλι σας ευχαριστώ.


Ε. Γ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ