Τετάρτη 13 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μήνυμα αγωνιστικής αισιοδοξίας

Η ΚΝΕ εξορμά στους μαθητές, που μεθαύριο ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις

Eurokinissi

Ξεκινούν, μεθαύριο Παρασκευή, οι πανελλαδικές εξετάσεις με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και πριν ακόμα οι μαθητές πιάσουν τα μολύβια, έχουν αρχίσει οι προβλέψεις και οι προφητείες για το πού θα κινηθούν οι βάσεις, τα θέματα κλπ. Κόντρα σ' αυτό το νοσηρό κλίμα, η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας θα βρεθεί στα εκατοντάδες εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, για να στηρίξει τους μαθητές, να συζητήσει μαζί τους και να τους μεταφέρει μήνυμα αγωνιστικής αισιοδοξίας.

Στις μεθαυριανές εξορμήσεις της στα σχολεία, τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ θα μοιράσουν στους μαθητές την παρακάτω ανακοίνωση της Οργάνωσης:

«Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Αξίζουν από τώρα συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά σας, καθώς και στη λαϊκή οικογένεια που έχει κάνει αμέτρητες θυσίες για να στηρίξει το παιδί της στο σχολείο των ταξικών φραγμών. Στο τέρμα αυτής της διαδρομής που ήταν δύσκολη και "κόστισε" πολλά, να δώσετε με αισιοδοξία και τον τελευταίο αγώνα που δίνετε στα θρανία.

Η ζωή δεν τελειώνει στις εξετάσεις.

Στρέψτε τα μάτια στο μέλλον!

Οποιο δρόμο κι αν ακολουθήσετε μετά το σχολείο, έχετε δύσκολο - μα όμορφο - αγώνα για το δικαίωμα στη μόρφωση, στη δουλειά, στη ζωή. Αυτό το δρόμο σας καλούμε να περπατήσουμε μαζί. Να γίνουμε πρωταγωνιστές της ζωής, επιλέγοντας το δρόμο της απειθαρχίας, της ανυπακοής στην πολιτική που θεωρεί τα κέρδη ιερά και τα δικαιώματα της νεολαίας και των ανθρώπων του μόχθου αναλώσιμα! Κάντε το πρώτο βήμα για να τιμωρηθούν στις 7 του Ιούνη οι υπεύθυνοι για το σχολείο - εξεταστήριο και τη δουλειά χωρίς δικαιώματα, η πολιτική της ΕΕ και τα κόμματά της. Η πρώτη ψήφος κόκκινη και αγωνιστική! Γιατί... τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα!

Καλή επιτυχία!».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ξεκινούν σήμερα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ(2022-06-02 00:00:00.0)
Το θέμα είναι: Να μη σταματάς! Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς!(2021-06-15 00:00:00.0)
Να δυναμώσει η πάλη των νέων για ζωή και σπουδές με δικαιώματα(2016-08-25 00:00:00.0)
Σαν μαχητές στις εξετάσεις και στη ζωή!(2016-05-17 00:00:00.0)
Μήνυμα της ΚΝΕ στους μαθητές που δίνουν πανελλαδικές(2014-05-28 00:00:00.0)
Μήνυμα αγωνιστικής αισιοδοξίας(2011-05-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ