Τρίτη 12 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΑΘΗΝΑ
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Η ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει για την Τετάρτη 20/5 τις παρακάτω κεντρικές συγκεντρώσεις σε συνοικίες της πόλης ενόψει των ευρωεκλογών:

-- Στην κεντρική πλατεία Πετρούπολης, στις 8 μ.μ., απ' τις Κομματικές Οργανώσεις της Δυτικής Αθήνας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, στις 8 μ.μ., από τις ΚΟ Νοτιοανατολικής Αθήνας. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στην πλατεία Σημηριώτη της Νέας Ιωνίας, στις 8 μ.μ., από τις ΚΟ Βορειοδυτικής Αθήνας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στην πλατεία Σκύρου (Τραλλέων και Βεΐκου, Γαλάτσι), στις 7.30 μ.μ., από τις ΚΟ Βορειοανατολικής Αθήνας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, στις 8 μ.μ., από τις ΚΟ της Νότιας Αθήνας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στην πλατεία Καισαριανής, στις 8 μ.μ., από τις ΚΟ Ανατολικής Αθήνας. Θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ