Σάββατο 28 Οχτώβρη 2000 - Κυριακή 29 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί την πρώτη ανοιχτή εκδήλωσή της για την παρουσίαση των Θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής, σήμερα Σάββατο, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας. Η παρουσίαση θα γίνει από το μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ Γεράσιμο Αραβανή.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ, ενόψει του δημόσιου προσυνεδριακού διαλόγου, διοργανώνει αύριο Κυριακή 29 του Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Σαπών, συζήτηση με θέμα: «Λαϊκή Εξουσία - Λαϊκή Οικονομία». Θα μιλήσει ο γραμματέας της ΝΕ Ροδόπης, Νίκος Φακιρίδης, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση.

- Η ΚΟΒ Μεσολογγίου του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Κυριακή εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ για το 16ο Συνέδριο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου στις 10.30 το πρωί.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης Νέου Ηρακλείου του ΚΚΕ οργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων του 16ου Συνεδρίου τη Δευτέρα 30 του Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» του δήμου (Νεότητας και Κουντουριώτη). Την παρουσίαση των Θέσεων θα κάνει το μέλος της ΚΕ του Κόμματος Διαμάντω Μανωλάκου.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων, τη Δευτέρα 30 του Οκτώβρη και ώρα 7 μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «SPARTA IN» στη Σπάρτη. Την παρουσίαση θα κάνει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Βασίλης Καλαματιανός.

- Η Κομματική Οργάνωση Θήβας του ΚΚΕ προσκαλεί τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος στη συγκέντρωση-σύσκεψη, που διοργανώνει στην αίθουσα του Δημαρχείου, την Τετάρτη 1 Νοέμβρη και ώρα 6.30 μ.μ., για την παρουσίαση των θέσεων, την οποία θα κάνει το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

- Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Κολιάτσου του ΚΚΕ προσκαλεί τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος στην εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων που έχει προγραμματίσει να κάνει την Τετάρτη 1 του Νοέμβρη και ώρα 6 μ.μ., στα γραφεία της, Πατησίων 280.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 1 του Νοέμβρη και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, στην Τρίπολη, για την παρουσίαση των Θέσεων, την οποία θα κάνει το μέλος της ΚΕ του Κόμματος Β. Καλαματιανός.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη, 2 Νοέμβρη και ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στο Αργος, για την παρουσίαση των θέσεων, με τον Τ. Τσίγκα, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ