Κυριακή 10 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Μικρές σελίδες

Για τούτο το μήνα, προτείνουμε να «ταξιδέψουμε» στον κόσμο του θεάτρου, μέσα από την πολύ αξιόλογη σειρά βιβλίων - cd «Λόγου Χάριν» με αναγνώσεις - ερμηνείες από προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «bond - us music». Ταξιδευτής μας αυτή τη φορά, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, σπουδαίος πρωταγωνιστής του θεάτρου, του κινηματογράφου, αλλά και της τηλεόρασης, σε ένα ρεσιτάλ ηθοποιίας για μια πρωτότυπη ηχογράφηση.

Ο Γ. Μιχαλακόπουλος ερμηνεύει μοναδικά τρία διαμάντια του θεατρικού λόγου. Αποδίδει «τρεις σκιές» ανθρώπων, όπως παρουσιάζονται μέσα από τα τρία κλασσικά αριστουργήματα: «Αυτός και το πανταλόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, «Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα» του Λουίτζι Πιραντέλο και «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» του Αντον Τσέχοφ.

Τα τρία θεατρικά μονόπρακτα έχουν πολλά κοινά σημεία όπου οι τρεις ήρωες, μοναχικοί και καταπιεσμένοι, ανήμποροι να συγκρουστούν με την ανελέητη πραγματικότητα, μονολογούν και εξομολογούνται. Την πρωτότυπη μουσική σύνθεση υπογράφει ο Βαγγέλης Μπόντας σε απόδοση από αξιόλογους μουσικούς εκτελεστές.

Η έκδοση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου ηθοποιού και δάσκαλου Βασίλη Διαμαντόπουλου και κυκλοφορεί σε καλαίσθητη συσκευασία που περιλαμβάνει τόσο το cd όσο και βιβλίο 50 σελίδων με τα τρία θεατρικά μονόπρακτα (σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και δισκοπωλεία. Πληροφορίες στο τηλ.: 210.6845000).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ