Κυριακή 26 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

Στην Αθήνα, η συγκέντρωση στις 10.30 π.μ., στο Σύνταγμα. Στη Θεσσαλονίκη, στις 10 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου. Στον Πειραιά, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Κοραή. Κάλεσμα συμμετοχής των ΕΒΕ στη συγκέντρωση με το ΠΑΜΕ απευθύνει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ)

Το μήνυμα της ταξικής Πρωτομαγιάς απλώνουν σ' όλους τους χώρους δουλειάς και κατοικίας της εργατικής τάξης οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ χωρίς να αφήνουν ούτε λεπτό να πάει χαμένο. Για να μη μείνει κανείς εργάτης που δε θα συζητήσει, που δε θα προβληματιστεί γόνιμα για την αναγκαιότητα η φετινή Πρωτομαγιά να δώσει νέα ώθηση στην οργάνωση και την πάλη της εργατικής τάξης, ανάγκη ακόμα πιο επιτακτική σε συνθήκες οικονομικής κρίσης. Οι ταξικές δυνάμεις πορεύονται προς την απεργία της Πρωτομαγιάς μετρώντας σταθερά βήματα συσπείρωσης και σημαντικές κατακτήσεις, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Κόντρα στην ταξική συναίνεση και συνεργασία, καμιά υποταγή στα εργοδοτικά συμφέροντα, καμιά συμφωνία με την πολιτική των κομμάτων που πασχίζουν να αυξήσουν την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Με τη γραμμή των δυνάμεων εκείνων που βάζουν μπροστά τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους, οργανώνουν αγώνες, ξαγρυπνούν στις περιφρουρήσεις, αναδεικνύοντας στοιχεία σύγχρονου ηρωισμού για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης.


ΣΕΛ.  2  -  3

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org