Παρασκευή 24 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει σήμερα Παρασκευή, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Το πρόβλημα της ανεργίας. Η αναγκαιότητα της πάλης των εργαζομένων για το δικαίωμα στη δουλειά. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Τη συνέντευξη θα παραχωρήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ και βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Η Αχτίδα ΕΒΕ της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τις ευρωεκλογές, την Τετάρτη 29/4, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΝΟΒΟΤΕΛ». Θα μιλήσει ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση - συζήτηση, στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων (καφενείο «Μπακούλης»), θα μιλήσει σήμερα Παρασκευή στις 8.30 μ.μ. ο Αχ. Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση - συζήτηση για τις ευρωεκλογές πραγματοποιεί η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ στο Πολύδροσο, αύριο Σάββατο, στις 9 μ.μ., στο καφενείο «Σταύρου Μπέτσα» με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Μωραΐτη.

-- Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γ. Πρωτούλη θα επισκεφθεί το 9ο και το 34ο Γυμνάσιο - Λύκειο Αθηνών την Τρίτη 28 Απρίλη στις 9.50 π.μ., καθώς και το 12ο Γυμνάσιο Αθηνών (περιοχή Θησείου) στις 10.45 π.μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ