Κυριακή 26 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις
  • Συνέχεια από τη ΓΣ της ΕΣΟ. Από την απάντηση του κ. Ευσταθόπουλου (είπε ότι ήταν αναμενόμενη η περικοπή και πάλι καλά που μας κόβουν τόσα λίγα...), επιβεβαιώνεται πλήρως η ανακοίνωση της ΝΣΚ στις 13 Μάρτη όπου σημείωνε πως «η χρόνια άρνηση της διοίκησης να πραγματοποιήσει ουσιαστικές διεκδικητικές προσπάθειες αποδεικνύει όχι μόνο την ανοχή, αλλά και τη συναίνεση στην πολιτική των περικοπών. Η πολιτική του διαδρομισμού, που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια η πλειοψηφία της διοίκησης, οδηγεί στην ουσία σε διαπραγμάτευση του ύψους των περικοπών και του τι θα χάσουμε. Ετσι η διοίκηση λειτουργεί ουσιαστικά ως εκπρόσωπος της ΓΓΑ και της εκάστοτε κυβέρνησης απέναντι στους συλλόγους κι όχι ως εκπρόσωπος των συλλόγων-μελών της που την εξέλεξαν».
  • Χρυσό μετάλλιο πήρε η ομάδα βετεράνων της Ρωσίας στο 11ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Ευρώπης που έγινε στην Αυστρία. Η ρωσική ομάδα, με τους Τσεσκόφσκι, Βασιούκοφ, Πουσκόφ, Τσερνίκοφ ήταν αήττητη με 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 17 βαθμούς. Το αργυρό μετάλλιο πήρε η Ελβετία με επικεφαλής τον ...Ρώσο Βίκτορ Κορτσνόι, ο οποίος παρά τα 78 χρόνια του συγκέντρωσε 7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες και συνολική βαθμολογία 14 βαθμούς. Τέλος, το χάλκινο μετάλλιο πήρε η 4μελής ομάδα της Φινλανδίας με 13 βαθμούς. Συμμετείχαν 54 ομάδες από 17 χώρες.
  • Μερικοί νικητές από το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που έγινε στη Χαλκιδική: Στο Ανοικτό Μαθητικό Τουρνουά με 171 συμμετοχές πρώτευσε ο Π. Πρωτοψάλτης (τάξεις Α'-Γ' Δημοτικού) και ο Β. Κοχλιάρης (τάξεις Δ'- Στ'). Στα Γυμνάσια και Λύκεια πρώτευσε ο Βλ. Κουτσός.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ