Παρασκευή 17 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΑ ΚΚΕ
Δεύτερη μέρα στα διόδια

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ, προχώρησε σε μαζικές εξορμήσεις ενημέρωσης στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, για τις ευρωεκλογές.

«Εξορμούμε, πλατιά και μαζικά, δίνοντας την ανακοίνωση για τις ευρωεκλογές. Θέλουμε να αναδείξουμε στους εργαζόμενους, στα πλατιά λαϊκά στρώματα, τις ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των κομμάτων, συνολικά, του ευρωμονόδρομου. Να αναδείξουμε τα ψέματα που τους είπαν για το Μάαστριχτ, για την ΟΝΕ και σήμερα για την κρίση», δήλωσε στο «Ρ» ο Νίκος Λέος, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ, απ' τα διόδια της Ελευσίνας. «Τους καλούμε», συνέχισε, «ν' απαντήσουν στην κρίση με ψήφο κι ενίσχυση του ΚΚΕ».

Οι εκδρομείς, στη συντριπτική τους πλειονότητα εργαζόμενοι, μισθωτοί, νεολαίοι, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Κόμματος: «Η ανταπόκριση είναι κάτι παραπάνω από θετική», μας λέει ο Ν. Λέος. «Ολοι κάνουν λόγο για τη μαχητικότητα του Κόμματος, για τη στάση που κρατάει σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ