Παρασκευή 17 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιάννης Πατάκης
Γιάννης Πατάκης
φωτο

Για τον αγαπημένο μας σύντροφο και φίλο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΑΚΗ, παράδειγμα κομμουνιστή και ανθρώπου, με υψηλό ηθικό ανάστημα και αγωνιστικό φρόνημα, πρωτοπόρο αγωνιστή της αγροτιάς, οργανωτή των αγώνων της που στηρίζει το ΚΚΕ, προσφέρουμε στο Κόμμα 200 ευρώ.

Κώστας Αλυσσανδράκης, Γεωργία Λαδογιάννη

***

φωτο Ν. Αντωνάκου

Στη μνήμη των συντρόφων μας, που έφυγαν νωρίς, ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΑΚΗ και ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, προσφέρω 60 ευρώ στο ΚΚΕ, για τη μάχη των ευρωεκλογών, μέσω ΚΟ Πετραλώνων.

Ντίνα Αναγνωστοπούλου

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 21/3/09, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 30 ευρώ. Ο σ. Γ. Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στα 1926 στο χωριό Κομνηνα Κοζάνης. Το 1948 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Πήρε μέρος στο ΔΣΕ και μετά τον Εμφύλιο βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στην ΛΔ Πολωνίας, όπου εργάστηκε στον κλάδο των μηχανών. Στην Ελλάδα επιστρέφει το 1983 στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Μέχρι το τέλος της ζωής του αγωνίστηκε για τα ιδανικά του Κόμματος και του σοσιαλισμού.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

Στη μνήμη του ΘΩΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, που πέθανε την Πέμπτη 19/3/09, σε ηλικία 99 ετών, πρόσφεραν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ ΔΕΗ, 111 ευρώ οι: Νικόλας, Γ. Π., Α. Π. και Κ. Κ.

***

Ο Χρήστος Ρήγας, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΥ και ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την οικοδόμηση του κτιρίου του Αρχείου του Κόμματος.


Νίκος Αντωνάκος
Νίκος Αντωνάκος

Γιάννης Κωνσταντινίδης
Γιάννης Κωνσταντινίδης

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ