Πέμπτη 16 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Στο στόχαστρο του δήμου οι αφίσες του ΚΚΕ

Ανακοίνωση της ΚΟ Νέας Φιλαδέλφειας του ΚΚΕ

Τις αφίσες και τα πανό του ΚΚΕ έχει βάλει επιλεκτικά στο στόχαστρό της η δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας (ΣΥΝ) όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟ Νέας Φιλαδέλφειας του ΚΚΕ, καθώς συνεργεία του δήμου «κατέβασαν» αφίσες και πανό του Κόμματος τις προηγούμενες μέρες. Μετά από αλλεπάλληλες παρεμβάσεις των στελεχών του κόμματος, η δημοτική αρχή αναγκάστηκε χτες να επιστρέψει τα πανό του ΚΚΕ στα γραφεία της Οργάνωσης.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΟ Νέας Φιλαδέλφειας του ΚΚΕ σημειώνει πως η «Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας η αυτοαποκαλούμενη "αριστερή", "προοδευτική", "ριζοσπαστική", "δημοτική αρχή για όλους" κλπ., δεν είναι παρά μια δημοτική αρχή που για μια ακόμη φορά έβαλε στο στόχαστρό της το ΚΚΕ. Για άλλη μια φορά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο κατεβάζοντας τα πανό και τις αφίσες του ΚΚΕ. Γιατί για αυτούς που την αποτελούν -ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ - αλλά και για την ίδια, η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι μονόδρομος και κάθε αντίθετη φωνή πρέπει να καταπνίγεται».

Καταλήγοντας, τονίζει: «Γι' αυτό καλύτερη καταδίκη για τη στάση και την πρακτική της Δημοτικής Αρχής και των δυνάμεων που την απαρτίζουν - ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ - θα είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ σε όλα τα επίπεδα, σε Ελλάδα και ΕΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ