Πέμπτη 16 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δικομματική η έγνοια για τους μεγαλοξενοδόχους

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Βγαίνει ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης προχτές και αναγγέλλει το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Αθήνας, δηλώνοντας ότι ειδικά και γενικά το ενδιαφέρον πρέπει να εστιαστεί στους εύπορους και εκλεκτικούς τουρίστες. Προδιαγράφει έτσι με πολλή σαφήνεια και τους στόχους της δαπανηρής καμπάνιας και τους κυρίως ωφελούμενους, τους ιδιοκτήτες «υψηλού επιπέδου» ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων.

Και τι κάνει το ΠΑΣΟΚ μέσω της αρμόδιας για το θέμα του τουρισμού βουλευτή Α. Γκερέκου; Ο,τι κάνει σχεδόν πάντα. Βγαίνει και καταγγέλλει ότι η καμπάνια άργησε, ότι έχει αμαυρωθεί η εικόνα της Αθήνας εδώ και πολύ καιρό και ότι μας συζητούν στις τουριστικές εκδηλώσεις και στο διαδίκτυο.

Τσιμουδιά για την ουσία, για τα κέρδη των μεγάλων ξενοδοχείων στην Αθήνα, την κατάσταση των μικρότερων, τα εκβιαστικά διλήμματα των μεγαλοξενοδόχων, το χτύπημα των εργασιακών σχέσεων στον κλάδο.

Οχι, εμείς δεν ξαφνιαστήκαμε, ξέρουμε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ «κουμπώνουν» και στην τουριστική πολιτική και αντιπαρατίθενται στο πεδίο των «ικανοτήτων». Δηλαδή ποιος μπορεί να ασκήσει την ίδια πολιτική, αλλά πολύ καλύτερα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ