Τρίτη 7 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Με αισιοδοξία στην εκλογική αναμέτρηση

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή η Γενική Συνέλευση

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, οι εμποροϋπάλληλοι της Αθήνας, που συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, δεσμεύτηκαν ότι θα δώσουν τη μάχη για την ενίσχυση του ταξικού τους σωματείου με τη μαζική συμμετοχή του κλάδου στις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν από τις 24 Απρίλη μέχρι και τις 3 Μάη (εκτός από την Πρωτομαγιά).

Μοναδική «παραφωνία» στη συνέλευση αποτέλεσαν οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΚΕ. Με επικεφαλής την πρόεδρο της Ομοσπονδίας του κλάδου Μ. Στεκουλέα, εμφανίστηκαν με θράσος για να απειλήσουν με προσφυγή για ακύρωση των εκλογών! «Αιτία» για τις απειλές αποτελεί η απόφαση της ΓΣ να παραπέμψει τις αιτήσεις εγγραφής που προσκόμισε η ΠΑΣΚΕ δυο μέρες (!) πριν τη συνέλευση στη νέα διοίκηση, προκειμένου να τις ελέγξει, όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου.

Οπως κατήγγειλε η πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας Μ. Τσαγκατάκη, η ΠΑΣΚΕ και στις προηγούμενες αρχαιρεσίες λίγο πριν την εκλογοαπολογιστική συνέλευση προσκόμισε ένα πακέτο αιτήσεων για να αποκαλυφθεί από τον έλεγχο ότι αρκετοί δεν ήταν εμποροϋπάλληλοι! Σημειώνεται ότι το ΔΣ είχε πάρει απόφαση οι αιτήσεις εγγραφής να έρθουν στο σωματείο μέχρι τις 31 Μάρτη.

Στη δράση του συλλόγου και τα αποτελέσματά της τα προηγούμενα δυο χρόνια στάθηκε αναλυτικά στην εισήγησή της η Μ. Τσαγκατάκη, ενώ ξεχωριστή αναφορά αποτέλεσε ο αγώνας των ταξικών δυνάμεων στα «Τζάμπο». Στη συνέλευση χαιρέτισε και ο Γ. Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ