Σάββατο 28 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις
  • Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι στο Λιτόχωρο
  • Αύριο, στις 12 το μεσημέρι από την πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων στη βάση της Σούδας

Από παλαιότερη αντιΝΑΤΟϊκή κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ
Από παλαιότερη αντιΝΑΤΟϊκή κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ
-- Μεγάλη αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση οργανώνει σήμερα το μεσημέρι στις 12 η ώρα έξω από το στρατόπεδο «Μπαλανίκα» στο Λιτόχωρο η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στο στρατόπεδο αυτό διεξάγεται έως τις 4 Απρίλη η ΝΑΤΟική άσκηση «Γόρδιος Δεσμός». Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί το λαό της περιοχής μαζικά να συμμετέχει στην αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση, απαιτώντας να φύγει το ΝΑΤΟ από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, να αντισταθεί αποφασιστικά στη μετατροπή της περιοχής σε ΝΑΤΟικό προγεφύρωμα, απέραντο πεδίο άσκησης των ιμπεριαλιστικών στρατών.

- Πλατύ κάλεσμα για μαζική συμμετοχή του κρητικού λαού στην Παγκρήτια αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στην ΑμερικανοΝΑΤΟική βάση της Σούδας στα Χανιά, αύριο Κυριακή 29 Μάρτη, ενάντια στα 60 χρόνια ζωής και δράσης του ΝΑΤΟ, απευθύνουν οι Επιτροπές Ειρήνης και των τεσσάρων νομών του νησιού. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στα Χανιά στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Η αναχώρηση με πούλμαν από το Ηράκλειο θα γίνει στις 10 το πρωί από την πλατεία Ελευθερίας (άγαλμα Βενιζέλου).

Η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου με αφορμή τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας - Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου την 1η Απρίλη, που θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο, διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μία ώρα πριν τον αγώνα, καθώς και άλλες πρωτοβουλίες ενάντια στην παρουσία των Ισραηλινών στον τόπο μας, που λίγο καιρό πριν η χώρα τους δολοφονούσε αμάχους και μικρά παιδιά στην Παλαιστίνη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ