Τετάρτη 25 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΤ ... «συγχαρητήρια»!

Φτήνια, χυδαίος αντικομμουνισμός και παραχάραξη της Ιστορίας. Αυτή είναι η ουσία της πολυδιαφημισμένης σειράς της ΝΕΤ «Η μεγάλη αλλαγή», που το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα. Δαπανήθηκαν εκατομμύρια, για να βγει στον αέρα ο Κούλογλου της «δεξιάς» και για να φανεί το πραγματικό ...επιστημονικό ανάστημα των καθηγητών που έδωσαν τα φώτα τους σ' αυτήν την προπαγανδιστική πρόκληση, με μαϊντανούς τους Κύρκο, Φαράκο.

Ταγματασφαλίτες δεν υπήρχαν (!), τα αστικά κόμματα δεν την κοπάνησαν στην Κατοχή, ούτε ...συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς, ενώ είναι ...άγνωστο στους συντελεστές της σειράς, ποιοι σήκωσαν το βάρος της Αντίστασης, ποιοι είχαν χιλιάδες νεκρούς.

Αντίθετα, η εκπομπή γνωρίζει για το χαρτάκι μεταξύ Τσόρτσιλ - Στάλιν, για το «μοίρασμα του κόσμου» (!), ρίχνει το ανάθεμα στον ένοπλο λαϊκό αγώνα, αναμασά τα του «παιδομαζώματος» και τα «αναμορφωτήρια» - «παιδουπόλεις» της Φρειδερίκης, τη ...σωτηρία που ήρθε από το «δόγμα Τρούμαν» και το «σχέδιο Μάρσαλ», τα ...λάθη του ΚΚΕ. Να τα όρια της αστικής ιστοριογραφίας και το μεγαλείο της σήψης της. ΝΕΤ, «συγχαρητήρια»!!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ