Τετάρτη 18 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Πλήθος εκδηλώσεων σε σχολές της Αθήνας

Για το σοσιαλισμό, την οικονομική κρίση, τα 50 χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης, αλλά και μια σειρά θέματα που συνδέονται με το επιστημονικό αντικείμενο σπουδών των σχολών, συζητούν φοιτητές και σπουδαστές με τα στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις εκδηλώσεις που διοργανώνει αυτή τη βδομάδα στις σχολές της Αθήνας η Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες οργανώσεις της ΚΝΕ.

Το πρόγραμμα των σημερινών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

-- Στο ΤΕΙ Πειραιά, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα το σοσιαλισμό, θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ), στις 12 το μεσημέρι, για την καπιταλιστική κρίση θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ Αθήνας (αμφιθέατρο Πληροφορικής), στις 12 το μεσημέρι, για τα 50 χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης, θα μιλήσουν ο Χοσέ Κάλα, επιτετραμμένος της Κουβανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και η Ρούλα Σιώτα, μέλος του Γραφείου της Αχτίδας ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ.

-- Στο Ιστορικό Αρχαιολογικό της Φιλοσοφικής, στη 1 μ.μ., με θέμα την ιστορική αλήθεια και το ρόλο του ιστορικού, θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Λουγγής, πρόεδρος του ΚΜΕ.

-- Στα Παιδαγωγικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ