Τρίτη 24 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο ... καημός των ΜΜΕ...

Και ξαφνικά, πλήθος αθηναϊκών και τοπικών ΜΜΕ άρχισαν να ασχολούνται με το ΚΚΕ, σημειώνει σε σχόλιό της η ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ και συνεχίζει: Μεγάλος καημός, αγιάτρευτος πόνος, κροκοδείλια δάκρυα για τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του Κόμματός μας. Μ' έναν εκπληκτικά συντονισμένο, ταυτόχρονο και πανομοιότυπο τρόπο, αθηναϊκά και τοπικά ΜΜΕ, «φιλοξενούν» το Κόμμα μας στα πρωτοσέλιδα, με τίτλους «Αλληλοσπαραγμός στο ΚΚΕ..!», «Σε αποσύνθεση το ΚΚΕ...», «Η αμαρτωλή ιστορία του ΚΚΕ...», κλπ.

Λυπούμαστε που θα το πούμε, αλλά η εμπάθειά τους είναι προφανής. Αλήθεια, πότε όλοι ετούτοι, που κόπτονται για την πορεία του ΚΚΕ, είπαν έναν καλό λόγο, πότε έκαναν, έστω, ένα τόσο δα θετικό σχόλιο για τη δράση του ΚΚΕ στην ελληνική κοινωνία; Εχει ξεχειλίσει πια η λάσπη, η συκοφαντία, η κατασκευή ψευδών και επιλεγμένων ειδήσεων σε βάρος του ΚΚΕ.

Τους ενοχλεί αφάνταστα το γεγονός ότι το ΚΚΕ δεν έχει συμβιβαστεί με το νέο οικονομικό και πολιτικό Μεσαίωνα, όπως έχουν, ήδη, κάνει οι διάφοροι - κοινώς λεγόμενοι - σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστεροί ή αριστεροί κατ' επίφαση. Τους ενοχλεί ότι δεν είμαστε κόμμα του συρμού, ούτε της μιας χρήσης. Τους ενοχλεί που δε χαϊδεύουμε αυτιά και δεν είμαστε υποχείρια των Αμερικανών, ούτε του κάθε Κόκκαλη, Τσουκάτου, Λαμπράκη, Σαλαλέ ή Πολυζωγόπουλου...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ