Τρίτη 17 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μπουρδολογία...

Ο άθλιος τρόπος με τον οποίο δημοσιογράφοι τύπου Κούλογλου επιχειρούν εργολαβικά να χτυπήσουν το ΚΚΕ, έχει σχολιαστεί πολλές φορές από τη στήλη, με αναφορά κυρίως στο αναμάσημα ανιστόρητων ερμηνειών που κυριαρχούν στα «ρεπορτάζ» του εν λόγω. Φαίνεται, ωστόσο, πως δεν τα είχαμε δει όλα, αφού το αντικομμουνιστικό οπλοστάσιο αποδεικνύεται πραγματικά «χωρίς σύνορα». Πάρτε μια γεύση από «ανάλυση» του δημοσιογράφου σε ιστοσελίδα του διαδικτύου:

«Η φρεσκάδα που έφερε μαζί του ο Αλ. Τσίπρας καθιστούσε πιθανή την περίπτωση ο ΣΥΝ να καταλάβει τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης (...) Το τοπίο άλλαξε με τη δραματική φθορά της κυβέρνησης (...) Το ΠΑΣΟΚ πέρασε πρώτο και εξακολουθεί να προηγείται στις δημοσκοπήσεις, παρά την προσπάθεια των ισχυρότερων κέντρων εξουσίας και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ που εξακολουθούν να στηρίζουν την κυβέρνηση για να εκμεταλλευτούν την αδυναμία της και να αποσπάσουν ανταλλάγματα. Τα ίδια κέντρα εξουσίας ξεκίνησαν τους τελευταίους μήνες ένα μπαράζ επιθέσεων εναντίον του ΣΥΝ, με τη βοήθεια του ΚΚΕ.

Στην κρίσιμη συνάντηση που η κυρία Παπαρήγα είχε με τον πρωθυπουργό το Δεκέμβρη, δέχτηκε να στηρίξει την πλήρως παραλυμένη από τις εξελίξεις κυβέρνηση. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι, ως αντάλλαγμα, η κυρία Παπαρήγα δεν πήρε μόνο τη συνέχιση των επιθέσεων κατά του ΣΥΝ από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει η ΝΔ. Πήρε και την υπόσχεση ότι ο κ. Καραμανλής δε θα προχωρήσει σε αιφνιδιαστικές κινήσεις πρόωρων εκλογών πριν το ΚΚΕ πραγματοποιήσει το Συνέδριό του, με το οποίο ο Περισσός φιλοδοξεί να πετύχει τον μοναδικό πολιτικό στόχο που έχει: Να κρατήσει την τρίτη θέση στις εκλογές».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ