Σάββατο 31 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκέντρωση υλικού και εκδηλώσεις

Συνεχίζεται η συγκέντρωση υλικού και χρημάτων στην Αθήνα, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΜΕ (Εμμανουήλ Μπενάκη 28, τηλ. 210.3301.842), από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Χρήματα συγκεντρώνουν από κοινού και η ΕΕΔΥΕ, η ΟΓΕ και η ΕΕΔΔΑ, στο λογαριασμό 11629603975 της Εθνικής Τράπεζας.

Εκδηλώσεις αλληλεγγύης

-- Σήμερα, Σάββατο, 31 του Γενάρη, στις 7 μ.μ., διοργανώνεται εκδήλωση στην αίθουσα του Δήμου Δραπετσώνας ΚΕΠΑΦΟΔ (πρώην Πρόνοια), στην Κουντουριώτου.

-- Εκδήλωση με θέμα «Οι τελευταίες εξελίξεις στη Γάζα» οργανώνουν, σήμερα Σάββατο 31 Γενάρη, η Ενωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Χανίων και η Παλαιστινιακή Κοινότητα Κρήτης. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Εσμάτ Σάμπρι τέως Επιτετραμμένο της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 1η Φλεβάρη, στις 11 π.μ., στα γραφεία της (Δήλου και Αγίας Βαρβάρας).

-- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, μαζί με τα Συνδικάτα Επισιτισμού, Λιθογράφων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Μετάλλου, πραγματοποιούν εκδήλωση αλληλεγγύης τη Δευτέρα 2 Φλεβάρη, 7 μ.μ., στο θέατρο «ΠΕΡΟΚΕ» (πλατεία Καραϊσκάκη).

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αγίου Δημητρίου διοργανώνει εκδήλωση για την Παλαιστίνη τη Δευτέρα 2 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της (Πηλέως 56).

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Νομού Ηρακλείου και η Παλαιστινιακή Κοινότητα Κρήτης, σε συνεργασία με Τοπικούς Φορείς του Δήμου Αρκαλοχωρίου, διοργανώνουν Συναυλία Αλληλεγγύης τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Αρκαλοχωρίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ