Σάββατο 31 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η λαθροχειρία της «ΑΥΓΗΣ»...

«Το ΚΚΕ... ανακάλυψε τον Ελαιώνα!», είναι ο τίτλος της χτεσινής «Αυγής», στο ρεπορτάζ της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για το θέμα. Και η πρώτη πρόταση έχει ως εξής: «Με καθυστέρηση αρκετών μηνών το ΚΚΕ... ανακάλυψε τον Ελαιώνα!». Τώρα, είτε περί προκλητικής άγνοιας πρόκειται, είτε περί φτηνής αντιΚΚΕ τύφλωσης.

Το θέμα του «Ελαιώνα» και της «Διπλής Ανάπλασης» όχι μόνο δεν είναι των τελευταίων μηνών (σ.σ.: μήπως επειδή ο ΣΥΝ το ανακάλυψε τους τελευταίους μήνες, νομίζουν πως έτσι είναι;), αλλά κρατά εδώ και 3,5 χρόνια. Στις 15/11/2005 υπάρχει η πρώτη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας (με τις ψήφους τριών παρατάξεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και της παράταξης του Γ. Δημαρά), επί δημαρχίας Ντ. Μπακογιάννη, όπου αποφασίζεται η «Διπλή Ανάπλαση». Η «Συμπαράταξη για την Αθήνα» - που στηρίζεται και από το ΚΚΕ - καταψηφίζει.

Στις 29 Νοέμβρη του 2005 - μόλις 15 μέρες μετά την πρώτη απόφαση - κατατίθεται στη Βουλή Ερώτηση του ΚΚΕ, που υπογράφεται από τρεις βουλευτές και ανάμεσα στα άλλα τονίζεται ότι «στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να εξυπηρετηθούν πλήρως οι απαιτήσεις και τα επιχειρηματικά συμφέροντα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την παραχώρηση μεγάλης έκτασης, για την κατασκευή και εκμετάλλευση νέου γηπέδου».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ