Τετάρτη 28 Γενάρη 2009 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Τετάρτη, ο Γιάννης Πρωτούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το 1ο ΕΠΑΛ Περάματος, στις 10 το πρωί, όπου θα συναντηθεί και θα συζητήσει με το Σύλλογο Διδασκόντων και τους μαθητές του ΕΠΑΛ.

-- Στη Λούτσα Πρέβεζας θα περιοδεύσει και θα μιλήσει σήμερα, Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, όπου θα παρουσιάσει την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία.

-- Σήμερα, Τετάρτη, στο εργοτάξιο της ΑΤΙΚΑΚ στη θέση Κατάρα Τρικάλων, στις 6.30 π.μ. θα περιοδεύσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Πέμπτη, η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ, θα περιοδεύσει σε εγκαταστάσεις της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και σε Κέντρα Υγείας σε Πέραμα και Σαλαμίνα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στις 7 π.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο Μόλο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι. Στις 9 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση ανέργων στην πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα. Στις 10 π.μ. περιοδεία σε στέκια μεταλλεργατών στο Πέραμα. Στις 10.30 π.μ. στο Κέντρο Υγείας Περάματος. Στις 12 μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στα Ναυπηγεία Κόρου, στη Σαλαμίνα. Στη 1 μ.μ. στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας.

-- Η ΚΟΒ Μελισσίων τιμώντας το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ διοργανώνει εκδρομή στη γενέτειρα του σ. Χαρίλαου Φλωράκη. Αναχώρηση το Σάββατο 31/1 στις 3 μ.μ. από τα γραφεία της Οργάνωσης, Λ. Δημοκρατίας 65. Την Κυριακή 1/2 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο μουσείο και στο μνήμα του σ. Χαρίλαου Φλωράκη στο Παλιοζογλώπι.

-- Η Αχτίδα Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟΑ διοργανώνει συνεστίαση, την Κυριακή 1/2, στη 1 μ.μ., στο κέντρο «Ποικίλη Στοά», Αγίου Φιλίππου 14, Μοναστηράκι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ