Τρίτη 27 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Φάρμακα και κουβέρτες για τους Παλαιστίνιους

Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ με τον επικεφαλής και μέλη της Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα
Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ με τον επικεφαλής και μέλη της Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα
Τη δεύτερη παρτίδα αλληλεγγύης με προορισμό τη Γάζα, με φάρμακα και 1.300 κουβέρτες, που συγκεντρώθηκαν από ταξικά συνδικάτα και εργατικά κέντρα, παρέδωσε χτες στην έδρα της Παλαιστινιακής Αντιπροσωπείας στην Αθήνα αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, καθώς συνεχίζεται πολύμορφα σε όλη τη χώρα η έκφραση της αλληλεγγύης από το ταξικό κίνημα και άλλους μαζικούς φορείς.

«Σας ευχαριστούμε πραγματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι πρωτοβουλίες αυτές βοηθούν τον λαό μας να συνεχίσει τον δίκαιο αγώνα για να ζήσει σ' ένα ελεύθερο παλαιστινιακό κράτος σε ειρήνη, ώστε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν έχοντας μια φυσιολογική και ειρηνική ζωή, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου», επισήμανε ο Μουσταφά Αζούζ, εκ μέρους της Παλαιστινιακής Αντιπροσωπείας, με αφορμή την εκδήλωση αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ. Την αλληλεγγύη των Ελλήνων εργαζομένων στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και την καταδίκη των ιμπεριαλιστών που ματοκύλισαν τη Γάζα μετέφερε εκ μέρους του ΠΑΜΕ ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Σήμερα, η Επιτροπή Ειρήνης Καλλιθέας διοργανώνει εκδήλωση στο Δημαρχείο Καλλιθέας, στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της Γραμματείας ΕΕΔΥΕ.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου, διοργανώνει εκδήλωση - συναυλία για την Παλαιστίνη, στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων).

-- Στο θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης», στα Ταμπούρια, στις 6.30 μ.μ., πραγματοποιείται εκδήλωση με ομιλητές εκπρόσωπο των Παλαιστινίων και τον Δημήτρη Καλτσώνη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και λέκτορα του Παντείου Πανεπιστημίου.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κορυδαλλού καλεί στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΠΕΑΕΑ (Κουντουριώτου 25) σε εκδήλωση με ομιλήτρια την δημοσιογράφο Ελένη Μαυρούλη.

Το Σάββατο, 31 Γενάρη, στις 7 μ.μ., διοργανώνεται εκδήλωση στην αίθουσα του δήμου Δραπετσώνας ΚΕΠΑΦΟΔ (πρώην Πρόνοια), στην Κουντουριώτου, με ομιλήτρια την Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ