Τρίτη 27 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ
Προσεχώς ντέρμπι

Βγήκαν ντέρμπι και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, από την κλήρωση για την 6η (προημιτελική) και 7η (ημιτελική) φάση στο κύπελλο. Ο νικητής της αναμέτρησης Αρη - ΠΑΟΚ θα συναντηθεί στα προημιτελικά με τον Ολυμπιακό. Αν προκριθούν στα ημιτελικά, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν, στα μεταξύ τους παιχνίδια, το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό.

Πιο συγκεκριμένα, η ...ετυμηγορία της κλήρωσης, για την προημιτελική φάση, είναι: Αρης ή ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (1), Ξάνθη - ΑΕΚ (2), Πανιώνιος ή Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (3), Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός (4). Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 4 και 18 Φλεβάρη και οι επαναληπτικοί στις 4 Μάρτη. Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα συγκροτήσουν οι νικητές των αναμετρήσεων 2 - 4 και 3 - 1.

Να θυμίσουμε ότι - και στις δύο φάσεις - οι αγώνες είναι διπλοί, με τα εκτός έδρας γκολ να μετρούν ως «διπλά». Ο τελικός, ανάλογα με τη σύνθεση των φιναλίστ, έχει προγραμματιστεί να γίνει στο ΟΑΚΑ ή το Καυταντζόγλειο.

  • Από το Σάββατο η ΕΠΟ έχει (όπως αναμενόταν) νέο πρόεδρο τον Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος πήρε 44 ψήφους με τον συνδιεκδικητή της θέσης, Β. Μητρόπουλο, να λαμβάνει 11. Το θέμα της πρωτοκαθεδρίας στην ΕΠΟ, τουλάχιστον τυπικά, δεν έχει «κλείσει» ακόμα. Χτες ο ηττημένος κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, καταγγέλλοντας παρασκηνιακούς εκβιασμούς, παρανομίες και νοθεία στη διαδικασία των αρχαιρεσιών.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ