Πέμπτη 15 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να μη γίνει η Ελλάδα ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΜΑ του παλαιστινιακού λαού

Αλέκα Παπαρήγα: Αξίζει κυριολεκτικά να βάλουμε τα κορμιά μας μπροστά, προκειμένου να μην περάσει ούτε ένα κιβώτιο, ούτε ένας σάκος πυρομαχικά ή ανάλογο εξοπλιστικό υλικό που θα φτάσει στο Ισραήλ. Και πρέπει να συμβάλλει και το μαζικό λαϊκό κίνημα

  • Το Ισραήλ δοκιμάζει στις πλάτες του παλαιστινιακού λαού νέα όπλα, όπως δοκίμασαν στις πλάτες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας το '49 τις βόμβες ναπάλμ που χτύπησαν το Βιετνάμ. Ο παλαιστινιακός λαός έχει κάθε δικαίωμα, με όλα τα μέσα και με τα όπλα, να παλέψει για την πατρίδα του, για την ανεξαρτησία του, όταν εδώ και 61 χρόνια δεν έχει πατρίδα.
  • Επαγρύπνηση παρά τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι δε θα χρησιμοποιηθεί ελληνικό έδαφος για το πέρασμα αμερικανικών όπλων, για το Ισραήλ. Εχει γίνει πολλές φορές και στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας και στον πόλεμο του Ιράκ και ξέρουμε πάρα πολύ καλά, ότι και η σημερινή κυβέρνηση, που διαδέχτηκε το ΠΑΣΟΚ, είναι διατεθειμένη να δίνει «γην και ύδωρ» στους ιμπεριαλιστές.
  • Υπάρχει ελληνοαμερικανική συμφωνία από το '93, που προβλέπει τη χρησιμοποίηση της Ελλάδας για τέτοιους πολεμικούς σκοπούς, ενώ η Ελλάδα έχει στο χώρο της βάσεις. Υπάρχει η γνωστή και κατάπτυστη συμφωνία ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και το Ισραήλ, που αναγορεύει το Ισραήλ σε ισότιμο εταίρο, χωρίς καμία μνεία για το Παλαιστινιακό.

ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ