Πέμπτη 15 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Σταθερός ο αντιλαϊκός προσανατολισμός...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ! Μας υποβάθμισε ο διεθνής Οίκος «Standard & Poors»! Πάει την πατήσαμε...

Πάνω που ήθελε η κυβέρνηση να εξαγγείλει εισοδηματική πολιτική με αυξήσεις 80%, κατώτατους μισθούς 2.500 ευρώ και γενναίες επιχορηγήσεις σε παιδεία, υγεία και κοινωνική ασφάλιση, ήρθε αυτό και μας τα χάλασε.

Τι να κάνουμε βρε παιδιά, είμαστε άτυχοι. Δεν πειράζει, μια άλλη φορά...

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, διακήρυξε ο Προκόπης Παυλόπουλος. Εφεξής όποιος θέλει ν' ανοίξει μικρομεσαία επιχείρηση θα το κάνει ευκολότατα...

Το πρόβλημα είναι πως ...θα την κλείνει και με πολύ μεγαλύτερη ευκολία. Γιατί αν βρεθεί κάπου μεταξύ Εφορίας και ανταγωνισμού των πολυεθνικών, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα.

Ιδίως σε μια χώρα που οι μισθοί ...«εξατμίζονται» πριν καλά - καλά τους πάρει στα χέρια του ο εργαζόμενος.

Ας αφήσουν λοιπόν τις ανοησίες και την προτροπή του να ...γίνουμε επιχειρηματίες. Γιατί σε μας κανείς δε θα δώσει 28 δισεκατομμύρια, ούτε θα φτιάξουν νόμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα μας.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ο Π. Παναγιωτόπουλος όταν ζητάει να απομακρυνθούν όλοι οι διοικητές των ΔΕΚΟ που «προκαλούν την κοινωνία»; Μήπως ν' αλλάξει η πολιτική που ακολουθούν αυτές οι ΔΕΚΟ και εκπορεύεται από την κυβέρνηση;

Προφανώς όχι. Είναι μάλλον απίθανο να κάνει μια τόσο μεγάλη διαφοροποίηση ο ...κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλλον προέδρους που να μπορούν να «περάσουν» αντιλαϊκά μέτρα (όπως αυξήσεις τιμολογίων και υπονόμευση εργασιακών δικαιωμάτων) στα ...μουλωχτά επιθυμεί.

Να είναι «έξυπνοι» και «καπάτσοι», άρα πιο αποτελεσματικοί στο να παρουσιάζουν όλα όσα ετοιμάζονται σε διάφορα συρτάρια.


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ